Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙς ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΙΑΚΗ

Χειροτεχνούμε.......πίνακες.
Κωστας Δελιακης
Η αποκάλυψη,για την πρόταση του Τράμπ,σύνδεσης του Εθνικού μας νομίσματος ,με το δολλάριο,έγινε πριν ένα 10ήμερο,από την Αγγλική Daily Mail,όταν εδώ ,τα συστημικά μέσα ενημέρωσης,έπαιζαν ακόμη το έργο......βάστα Σόϊμπλε.Τον αρχηγό,έπρεπε να τον καλέσουν στο Βερολίνο και να του βάλουν.......τσιρότα, για να πέσουν οι τόνοι,όπου του είπαν τα καθέκαστα.
Γι αυτό έπαθε ....λογομπλόκο,από εκείνη τη στιγμή.
Πλέον δρομολογούνται εξελήξεις,επιτέλους ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Κρύβουν για τα καλά τον Σόϊμπλε,από από δώ και περα,που θα εμφανίζεται συμβιβαστικός,μαλακός και ήπιος,μέχρι νεωτέρας....για την αλλαγή του. Σιγα-σιγά θα αποκαλύπτεται ο ρόλος του Τόμπσεν,όπου μαζί με "το ανθρωπάκι" μεθόδευαν,το Grexit,που θα εξαφανιστεί και αυτός,στην πορεία.Θα εμφανιστούν (που ήδη ξεκίνησαν) μελέτες, για τον καταστροφικό ρόλο του Δ.Ν.Τ και να προβληθεί, η Κομισιόν......δίκαιη.
Να συνεχίσω; Αφοίνω σε εσάς,να φιλοτεχνήσετε.....τον πίνακα, για το ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο,της φτωχοποίησης ,των Ελλήνων πολιτών

Ο άθλιος Κούλης έχει ζητήσει την προσφυγή στις κάλπες τόσες φορές αυτό το χρόνο που βρίσκεται στην ηγεσία του κόμματός του- αλήθεια, πώς θα ολοκληρωνόταν το συντομότερο δυνατό η αξιολόγηση, όπως διατυμπάνιζε, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;- ώστε να έχει ξεπεράσει σε γραφικότητα ακόμα και τον Β. Λεβέντη και το δικό του αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση. Προφανώς στο Μοσχάτο πρέπει να καταλήξουν γρήγορα σε νέο αφήγημα πριν εξαντληθεί τελείως κι ο κομματικός στρατός, ο οποίος προετοιμαζόταν πυρετωδώς για έναν πόλεμο που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί το 2017 ή το 2018...
Φυσικά μόνο η διατύπωση του νομοσχεδίου που θα ολοκληρώνει τη β' αξιολόγηση θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε ή όχι στο συμπέρασμα ότι από το 2019 η χώρα θα κινείται με ένα άλλο μείγμα πολιτικής από αυτό που επικράτησε τα τελευταία εφτά χρόνια.
Η αλήθεια όπως είναι, η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι!
KOUTIPANDORAS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου