Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σουηδία:Πρόταση για μία ώρα διάλειμμα από την εργασία…για σεξ

Για τους Έλληνες εργαζόμενους, όσους τέλος πάντων έχουν το προνόμιο να φέρουν ακόμα αυτόν τον «τίτλο», η Σουηδία μοιάζει αυτή τη χρονική περίοδο ως ιδανικός προορισμός για πολλούς και διάφορους λόγους. Η πόλη ή πιο σωστά το χωριό Οβερτονέα στη βόρεια Σουηδία, δε, αποτελεί “Παράδεισο επί Γης”.

Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση είναι απλή. Πέρα από το γεγονός ότι μετά τους Φινλανδούς και τους Γάλλους, οι Σουηδοί γενικότερα δουλεύουν λιγότερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη (1,685 ώρες κατά μέσο όρο σύμφωνα με το Ινστιτούτο Coe-Rexecode), στο ούτως ή άλλως όμορφο και ήσυχο χωριό Οβερτονέα αποφάσισαν να θεσμοθετήσουν ένα άκρως πρωτοποριακό μέτρο.
Βάσει αυτού, κάθε εργαζόμενος θα δικαιούται διάλειμμα μίας ώρας τη μέρα για να κάνει σεξ. Μάλιστα… Χωρίς να χάνει χρήματα από τον μισθό του ή να του επιβάλλει κάποιος με ποιον θα κάνει σεξ, που θα το κάνει, πώς ή πόσες φορές.
over2
Πηγή: Wikipedia
«Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι το σεξ είναι υγεία. Και βλέπουμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πολύ χρόνο να κάνουν σεξ οπότε φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τον χρόνο που ίσως δεν έχουν. Η μία ώρα διαλείμματος είναι αποκλειστικά αφιερωμένη γι αυτόν τον σκοπό και όχι για να πάει ο εργαζόμενος βόλτα ή για να ψωνίζει.
Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τον χρόνο του στο τέλος της ημέρας», δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο 42χρονος Περ Ερικ Μούσκος, δημοτικός σύμβουλος του Οβερτονέα, ο οποίος και έχει προτείνει το συγκεκριμένο μέτρο δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα περάσει. Αν όχι σίγουρος…
http://www.cnn.gr και Kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου