Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Βαλλιάνειος - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ







26+3+2017 = 7 ΠΩΣ;;;;;



Κι όμως η απάντηση  είναι εξαιρετικά απλή, απαιτεί απλώς φαντασία, δημιουργικότητα, διάθεση για προσφορά, χαρά ενθουσιασμό και συμμετοχή !την  συμμετοχή όλων σας.
Για όσους διαθέτουν γρήγορη σκέψη  ή μάλλον καλύτερα γρήγορα πόδια, η λύση έχει ήδη δοθεί!
26/3/2017 είναι η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, ημέρα γιορτής αθλητισμού και ψυχαγωγίας. Ημέρα Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου, ημέρα του 7ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου.
Μια και το 7 είναι ένας ισχυρός Πυθαγόρειος αριθμός είπαμε φέτος εκτός από το σώμα να αφυπνίσουμε και το πνεύμα κατά τα πρότυπα των αρχαίων σκεπτόμενων αθλητών.
10 κμ στην γνωστή προσφιλή διαδρομή, με μόνη αλλαγή την αφετηρία  καθώς  λόγω έργων στην πλατεία η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβει χώρα με θέα την θάλλασα στο μικρό θεατράκι , στο μπαστούνι.
Κατά τα λοιπά είναι γνωστό πως σε αυτόν τον αγώνα,τελικά  τίποτα δεν είναι απολύτως γνωστό, πάντα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις….. αγωνιστικά, ψυχαγωγικά, οργανωτικά , μικροί και μεγάλοι αναμείνατε το ανεπάντεχο!
Προσεχώς η προκήρυξη!


Εκ της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ



Κι όμως η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή, απαιτεί απλώς φαντασία, δημιουργικότητα, διάθεση για προσφορά, χαρά ενθουσιασμό και συμμετοχή !την συμμετοχή όλων σας. RunningNews.gr - Καλεντάρι
RUNNINGNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου