Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΗΡΑΚΛΗ

 ΚΑΙ  SHOW  ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


Διαβάστε επίσης: Surviror - Βγήκαν τα μαχαίρια από την πρώτη μέρα (ΒΙΝΤΕΟ) Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; Απόψε, στις 9 το...
IRAKLISPRONNON.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS




η Δέσποινα Βανδή , ο Αντώνης Ρέμος , ο Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μακεδόνας είναι έτοιμοι να ριχτούν στην «μάχη» ...
IRAKLISPRONNON.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS
 http://iraklispronnon.blogspot.com/2016/11/blog-post_34.html


16.02. 18:00 Κρασνοντάρ Φενερμπαχτσέ   16.02. 20:00 Αλκμάαρ Λυών   16.02. 20:00 Γάνδη Τότεναμ   16.02.…
IRAKLISPRONNON.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

τι εγινε χθες

Survivor 2017


 Κι επέζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, από το πρώτο επεισόδιο (vids)

Survivor 2017: Κι επέζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, από το πρώτο επεισόδιο (vids) - Κεντρική Εικόνα
«Χριστέ μου, τί ντεκαντάνς!», θα έλεγε η αξέχαστη Ντένη Μαρκορά των «Δύο Ξένων», αν παρακολουθούσε το πρώτο επεισόδιο της ολικής επαναφοράς του Survivor από τη συχνότητα του Σκάι, και μεταξύ μας άδικο δεν θα είχε.
Είναι από εκείνες τις αμήχανες στιγμές που θες να γράψεις εκείνα που σου έκαναν περισσότερη εντύπωση παρακολουθώντας τον τρίωρο μαραθώνιο που παραδόξως έσκισε από νούμερα και δεν ξέρεις τί να πρωτοσχολιάσεις. 
Γράφει η Ραφαέλλα Ράλλη
1. Το σερβάιβορ, του σουρβάιβορ, το σαρβάιβορ, ω σορβάιβορ
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παικτών, συμμετέχουν όλοι σε διαφορετικό παιχνίδι.
2. Τρεις ώρες παρακάτι μόνο
Δε γνωρίζουμε αν ο «μαραθώνιος» οφειλόταν στην πρεμιέρα, αλλά και πάλι. Το Μπεν Χουρ ξαναγυρίζεται μάλλον και μας το φυλούσαν σουρπράιζ (κατά το σουρβάιβορ). Στο ενδιάμεσο, μεσολάβησαν χορταστικές 10λεπτες χρησιμότατες διαφημίσεις για εμάς που θέλαμε να απλώσουμε τα ρούχα του πλυντηρίου και να βάλουμε ένα ακόμη.
3. Το πιο άτριχο και «τούμπανο» ριάλιτι ever
Ούτε μία τρίχα για δείγμα, τουλάχιστον όσο προλάβαμε να δούμε. Αλλού μυρίζει τιρινίνη και αλλού κρεατίνη... Πάντως, αν δεν πρόκειται για λέιζερ, έχει ο καιρός γυρίσματα...

4. Τί έκανε ο Χανταμπάκης και δεν πρόλαβε τον πρόλογο του Σάκη Τανιμανίδη;
α. κόψιμο, β. σταριλίκι, γ. το ακαδημαϊκό τέταρτο της παράδοσης, δ.έβγαζε σέλφι στην παραλία και έψαχνε 4G να την ποστάρει στο instagram
5. Χανταμπάκης ή αλλιώς Μπομπ ο Μάστορας
Έχοντας κάνει προπόνηση συναρμολογώντας το μισό ΙΚΕΑ σε παιδικό δωμάτιο, σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση του στην κατασκευή του στέγαστρου. Αλλιώς θα έμεναν οι διάσημοι να μετρούν τα άστρα με τον Χούτο αμέριμνο να... πετάει πετραδάκια.
6. Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η αποκάλυψη
Έξαλλος πανηγυρισμός, σέξι χορός και τατουάζ μανίκι... Φήμες λένε ότι έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για ένα γκεστ τσιφτετέλι στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
7. Ο σέξι καβγάς «Θα σέβεστε»
«Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα». Το ανδρικό κοινό θα τον εκτιμούσε καλύτερα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Μαριάννα Καλλέργη, σε λασπόλουτρο. Τί, όχι;
7. Γιώργος Χρανιώτης, ο παρατηρητικός
«Ξέρεις από μπάλες», είπε όλο νόημα ο δεινός σέρφερ παύλα ηθοποιός στη Μαριάννα Καλλέργη που μόλις είχε κερδίσει τη μονομαχία και πανηγύριζε με το πάνω μέρος του μπικίνι της να ξεχειλίζει. Στο μεταξύ, κάνει και τη σχετική παύση «wait it for it» μην τυχόν και δεν ακούσουν όλοι την ατάκα του...!
8. Η μάχη ήταν αμφίρροπη. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Όλα είναι αμφίρροπα.
Περιμένω με αγωνία το αντίστοιχο βίντεο από σατιρική εκπομπή που θα μετράει τις άπειρες φορές που ο Σάκης Τανιμανίδης επανέλαβε τη λέξη αμφίρροπος. 
9. Ο Ορέστης Τσανγκ είναι σε λάθος ομάδα.
Ιδού το πειστήριο:
10. Κάν'το όπως ο Σπαλιάρας
Και δίνει οδηγίες για το πως να ρίξεις τις κορίνες («σα να πετάς βελάκια») και βγάζει τη μπλούζα του πάνω στην ένταση της στιγμής και απαντάει στις ερωτήσεις της παραγωγής χαλαρός με το μπράτσο ανασηκωμένο και στερεωμένο στο πόδι του ώστε να φαίνεται η γράμμωση. 
Σουάγκ το λιγότερο.
11. Πάνω από όλα η στρατηγική #νοτ
Για να καταλάβεις τί εννοώ, δες πρώτα το βίντεο:
Δεδομένου του ότι πρόκειται για ομαδική προσπάθεια, δωρίζεις με ασυλία κιόλας (το τονίζω) στους αντιπάλους τον πιο δυνατό παίκτη που θα σε οδηγούσε σε νίκες; Ναι, αν είσαι στο ελληνικό survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου