Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Tζάκετ- βαλίτσα για τα σύντομα ταξίδια

Tζάκετ- βαλίτσα για τα σύντομα ταξίδια

Εστάλη από τον Β.Λορετζάτο
l
Tζάκετ- βαλίτσα για τα σύντομα ταξίδια
Ένα πρωτοποριακό τζάκετ, το οποίο υπόσχεται να αντικαταστήσει τις χειραποσκευές στα ταξίδια, αφού σε αυτό χωρούν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα του ταξιδιώτη, δημιούργησαν δύο αυστραλοί σχεδιαστές.

Το Τζάκετ Αεροδρομίου (Airport Jacket) περιλαμβάνει 16 τσέπες διαφορετικών μεγεθών στις οποίες χωρούν πράγματα των ταξιδιωτών με βάρος έως 15 κιλά.
Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεταφέρει οτιδήποτε, από το λάπτοπ μέχρι παπούτσια διατηρώντας όμως το στυλάτο ντιζάιν του ώστε αυτός που το φορά να μη φαίνεται «φορτωμένος» με πράγματα κάτω από το τζάκετ του.
Οι σχεδιαστές Andrew Benke και Claire Murphy, ιδιοκτήτες της αυστραλιανής εταιρίας Juice Promotions, υποστηρίζουν ότι το τζάκετ μπορεί να χωρέσει τζιν, μπλουζάκια, ένα ελαφρύ πουλόβερ, ένα τσαντάκι καλλυντικών, ένα τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή και όλα τα καλώδια των συσκευών αυτών, έναν επιπλέον φακό φωτογραφικής μηχανής, πορτοφόλι και διαβατήριο, δύο ζευγάρια παπούτσια και άλλα.
Το τζάκετ προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιώτη, και μπορεί εύκολα να μετατραπεί από παλτό με 8 τσέπες σε ένα πιο μακρύ τζάκετ με 11 τσέπες καθώς κι ένα ακόμα πιο μακρύ παλτό με 14 τσέπες.
The Airport Jacket. Picture: Kickstarter
Η εταιρία λάνσαρε το προϊόν της στην πλατφόρμα Kickstarter με στόχο να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια, ώστε να το "βγάλει" κανονικά στην αγορά.
Σκοπός της δημιουργίας του είναι να περιορίσει το κόστος αποσκευών, να δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποφεύγουν τις ουρές ελέγχων των αποσκευών και να προλαμβάνει περιστατικά απωλειών.
Το τζάκετ διατίθεται σε πολλά στυλ για άνδρες και γυναίκες, ενώ προσφέρεται χειμερινή (ολόμαλλο) και καλοκαιρινή (από αδιάβροχο και ελαφρύ πολυεστέρα) εκδοχή με κόστος 499 και 399 δολάρια αντίστοιχα.


You can convert it into three different styles. Picture: Kickstarter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου