Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Γαβριήλ Μανωλάτος πρόσθεσε 11 νέες φωτογραφίες.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας και αναλαμβάνει τελετάρχης στην μεγαλειώδη παρέλαση

Την Κυριακή 26 Μαρτίου γιορτάστηκε στο Μόντρεαλ με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα η επέτειος της ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου.
 Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον ιερό ναό του Ευαγγελισμούς στο Μόντρεαλ, παρουσία του Καναδού πρωθυπουργού κ. Ζυστίν Τρουντώ, ο οποίος εκφώνησε και τον πανηγυρικό της ημέρας. Στην δοξολογία χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος και παρευρέθησαν ο πρέσβης της Ελλάδος στον Καναδά, ο γενικός πρόξενος στο Μόντρεαλ, εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Καναδά και του Κεμπέκ του δήμου του Μόντρεαλ και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής παροικίας με πλήθος κόσμου.
 Ακολούθησε μεγαλειώδης παρέλαση, τελετάρχης της οποία ήταν ο Καναδός πρωθυπουργός κ. Ζυστίν Τρουντώ. Παρέλασαν τα ελληνικά σχολεία του Μόντρεαλ οι σύλλογοι και οι φορείς των ελληνικών σωματίων και οργανώσεων της παροικίας μας και οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι του Μόντρεαλ
Μετά το τέλος της παρέλασης οι Κεφαλλονίτες του Μόντρεαλ γευμάτισαν την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη αλιάδα στο Κεφαλλονίτικο σπίτι του Μόντρεαλ.
Το Κεφαλλονίτικο Σπίτι επισκέφτηκε και πρωθυπουργός του Καναδά και αντάλλαξε ευχές και αγκαλιές με τους Κεφαλλονίτες.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρα από τον πρωθυπουργό του Καναδά και από τη επίσκεψή του στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι μαζί με διάφορα άλλα στιγμιότυπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου