Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας



Με την συμμετοχή πλήθος Επαγγελματιών , Παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας ξεκίνησαν οι εργασίες της Έκθεσής προβολής της Ελλάδας στη Στοκχόλμη.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει δυναμικά και αυτή την χρονιά με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο , υπό την οργανωτική Επιμέλεια του Προϊσταμένου Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρου Κουρή Κορκού και την επικοινωνιακή φροντίδα του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.

Το Περίπτερο του Νησιού τιμούν επιπλέον με την συμμετοχή τους , ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Τουριστικός Επιχειρηματίας κ.Αθανάσιος Καραπέτσας.
Ο κ.Κεκάτος είχε συναντήσεις συνεργασίας με τον Πρέσβη κ.Δημήτρη Τουλούπα και άλλα Στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη, με τον Διευθυντή του Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβικών Χωρών κ.Παύλο Μούρμα, με την Υπεύθυνη ΜΜΕ & Δημοσίων Σχέσεων κ.Αλεξάνδρα Σαραντήτη και με την Α/Πρόεδρο της Apollo Travel Group κ.Nina Hornewall.
Εξαιρετικής σημασίας επίσης    αποτελεί η προβολή στην Σκανδιναβική αγορά των παραδοσιακών Οινοποιείων του Νησιού με στοιχεία που παρέδωσε ο κ.Φοίβος Ορκόπουλος στον κ.Κεκάτο , όπως επίσης και η Γαστρονομική πανδαισία γεύσεων με υλικό που προσέφερε ο κ.Ανδρέας Παντελειός.
Οι εργασίες συνεχίζονται και αύριο. Τέλος, με την ολοκλήρωση της Εκδήλωσης θα υπάρξει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα των Τουριστικών δράσεων του Νησιού στην Σουηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου