Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σκάνδαλα χρήσιμα για αποπροσανατολισμό, όταν τα πράγματα στην πολιτική δυσκολεύουν



Τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με την πολιτική. Όχι τώρα αλλά πάντα. Mόλις το πολιτικό κλίμα βαραίνει, θα προβάλει κάποιο σκάνδαλο. Αν αυτό έχει να κάνει με εξοπλιστικά συστήματα, άρα δισεκατομμύρια ή με την υγεία και μάλιστα με πολυεθνικές και φαρμακευτικές εταιρείες ή με οργανισμούς που διακινούν πολλά εκατομμύρια ευρώ για διαφόρους σκοπούς είναι πράγματα που τραβάνε την προσοχή του κόσμου. Έτσι μπορεί να ασχολούνται με το σκάνδαλο και να αποσπάται η προσοχή του κόσμου από σημαντικά καθημερινά θέματα όπως η αξιολόγηση, τα νέα μέτρα, ο ΕΦΚΑ, οι φόροι, η ΔΕΗ, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων.
Έτσι έρχεται την προπερασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός και εξαγγέλλει ότι θα προχωρήσει σε σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, για τα σκάνδαλα της υγείας όπως του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis ένα σκάνδαλο όπως είπε που μπορεί να είναι μεγαλύτερα και από της Siemens.
Aκολούθησαν και πάλι διάφορες δημοσιεύσεις μιλώντας για δισεκατομμύρια από τα φάρμακα. Γεννάται το ερώτημα ποιον άραγε βολεύει η προβολή των σκανδάλων; .....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου