Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ε.Α.Σ. : Τιμολόγια για επιστροφή ΦΠΑ παραλαμβάνει ο Ε.Α.Σ.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει την παραλαβή Τιμολογίων Αγοράς Αγροτικών Προϊόντων για το έτος 2016 από τους ντόπιους Παραγωγούς του ΕΙΔΙΚΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ για την υπεύθυνη υλοποίηση όλων των σταδίων της διαδικασίας με σκοπό την  έγκαιρη επιστροφή του Φ.Π.Α.


Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Μελισσοκόμοι, Αιγοπροβατοτρόφοι, Αγελαδοτρόφοι, Χοιροτρόφοι, Πτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες είναι ενταγμένοι στο μητρώο της Δ.Ο.Υ. του ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, καλούνται να κρατήσουν φωτοτυπίες των Τιμολογίων για τη φορολογική τους δήλωση λόγω του ότι τα πρωτότυπα θα κατατεθούν από τον Ε.Α.Σ. στην Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου ώστε να τους καταβληθούν τα χρήματα.
Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.  

                      Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου