Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

σχολιασμοι

  1. 4σαρα  ο θρυλος,,  8 παικτες οι Μαχητες ,, και
  2. συνεχιζουμε  ακαθεκτοι!!!!!!
  3. Γκα γκα γκάαααααα
    Γεώργιε έχω αναρτήσει ένα ίδιο «γάιδαρο» που γκαρίζει και λέει τον κόσμο που είχανε όλα τα χωριά μας (και τση Ιθάκης) το 1889. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τον ακούσει στο: www.portoassos.gr/πληθυσμός-κεφαλονιάς-ιθάκης-1889/.
    Κά κα κα κα κα κα κα κα
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα Σύμμικτα του Τσιτσέλη πάντως υπάρχουν κάποια λάθη και επίσης νομίζω ότι ο Πόρος σαν οικισμός πρωτοεμφανίζεται γύρω στο 1906 ?
πραγματικα τι ειρθαν να κανουν σε μια ερειποωμενη απο τος σεισμους Κεφαλονια να σπειρουν τη διχονοια μεταξυ των κατοικων να χαμογελασουν και αυτο ειρωνικα στους σφουγκοκολαριους που ετρεξαν να χτυπησουν παλαμακια στην υποδοχη και να θυμησουν στους υπολοιπους οτι το μακρονησι και η γυαρος καραδοκουν στη Κεφαλονια ουτε μια πετρα δεν εβαλαν.Αισχρες στιγμες της ιστοριας του τοπου!!!! σε Κεφαλονιά, 17 Απριλίου 1955,
Μη σκιάζεστε ορέ εμείς μπορούμε να έχουμε να τρώμε γιατί έχουμε χώρα παράδεισο! Τη νοοτροπία και λογική μπορέσανε να μας χαλάσουνε κάτι που εύκολα ξαναφτιάχνει άμα το θελήσουμε. Και όταν εμείς θα τρώμε τα προϊόντα τση γης μας οι Γερμανοί θα ροκανίζουνε τα ανταλλακτικά τση Μερσέντες και τση Όπελ. Ας μη βάλουνε μυαλό και ο καιρός γαρ εγγύς… Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε «Καλή όρεξη, κύριε Σόιμπλε…»
την 15/3/2017
Μη γελάτε ορές γιατί συμβαίνουνε πράματα παράξενα! Εκεί που αρχινάω να τσου ξεκολλάω κάποιοι πάνε και μου κόβουνε το σκοινί! Φοβούνται λέει πως θα μείνουνε μόνοι και έρημοι από τη μία και από την άλλη πως αντί να τσού λένε Ιθάκη θα τσου κολλήσουνε το παλιό όνομα Κολομπία. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΡΗ-ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΟΥ!
την 15/3/2017
Όλα σωστά αλλά πρέπει να εξελίξουμε το σαμάρι του γαϊδάρου! Πεντάλ δεξί σε σύνδεση με σπιρούνια (για γκάζι) και πεντάλ αριστερό σε σύνδεση με κλαπέ πλήρους συσκότισης στα μάτια, κάτι σα κλειστές παρωπίδες για φρένο. Ακόμα και τιμόνι μπορούμε να του βάλουμε δεμένο στα γκέμια! Κακακακα Ο άσσος στο μανίκι όμως είναι τα σκυλάκια για τσι in βολτούλες, μπορούνε να θρέψουνε το νησί για τσι πρώτες δέκα δύσκολες μέρες! Δοκιμασμένη Μεσολογγίτικη μέθοδος και εκείνα ήτανε πετσί και κόκκαλο, ενώ τώρα είναι καλοταϊσμένα και ξυγκάτα!!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Αυτάρκες νοικοκυριό...Για να επιβιώσουμε στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου