Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σάμη: Γκρεμίζονται οι τέντες στη παραλία.

Πριν μερικές μέρες ξεκίνησε στη Σάμη, το "ξήλωμα", των τεντών στο πεζοδρόμιο της παραλιακής οδού. Τέντες που οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, είχαν φτιάξει προς εξυπηρέτηση των πελατών τους, από την δεκαετία του 1990.
Ύστερα από πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο κι' ενώ όλα αυτά τα χρόνια, οι καταστηματάρχες,  νοίκιαζαν νόμιμα το χώρο από το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς,  από το 2011, άρχισαν οι πρώτες οχλήσεις από τη μεριά της πολιτείας, για το γκρέμισμα αυτών των κατασκευών. Από εκεί και πέρα, το τι έγινε, το τι γίνεται τώρα και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, θα αφήσουμε να σας το πει, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων - Καταστηματαρχών Σάμης, κ. Δημήτρης Τζανετάτος, ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη και τον ευχαριστούμε, να μας μιλήσει το πρωί, για το θέμα και τον ευχαριστούμε, γι' αυτό. . Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, να ακούσετε τον κ. Τζανετάτο, και στα δυο video που ακολουθούν. Θα διαπιστώσετε, την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ( Δ.Λ.Τ. )του νομού μας, ακόμα και σήμερα, στη οικονομική κρίση και στην εφοριακή επέλαση που επικρατεί, ουδεμία κίνηση έχουν κάνει, για να προετοιμάσουν και να καθορίσουν την νέα αλλαγή που έρχεται στην παραλιακή ζώνη της Σάμης. Πέρυσι το Δ.Λ.Τ. Κεφαλονιάς, διακινούσε σε φίλια μέσα, μακέτες με την επερχόμενη ανάπλαση της παραλίας της Σάμης και το οριστικό λύσιμο του προβλήματος με τις τέντες! Εφέτος...απολύτως τίποτα!!! Εξαφανισμένοι όλοι και όλα!!! Άφησαν τους επαγγελματίες στο "εφέτος αυτοσχεδιάζουμε", μη υπολογίζοντας το όποιο οικονομικό κόστος μπορεί να συνεπάγεται αυτό, για τους καταστηματάρχες!!  Μη υπολογίζοντας ακόμα, ακόμα και την αισθητική του πανέμορφου αυτού κομματιού της περιοχής μας!!
Κλείνοντας να αναφέρουμε αυτό που μας είπε και ζήτησε να γράψουμε η κ. Τασία Γρηγοράτου (Contessina Restaurant ) "Ο Μόνος που προσπάθησε να βοηθήσει τους καταστηματάρχες της παραλιακής, ήταν ο Γιώργος  Τζωρτζάτος. Όμως δεν τον πίστεψαν και δεν τον άφησαν"
Τάσος Καβαλλιεράτος.











ΠΗΓΗ  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου