Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB-Berlin



Στο σε επιτελική θέση και καλαίσθητο Τουριστικό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπό την επιμέλεια του Α/Περιφερειάρχη Τουρισμού κ.Σπύρου Γαλιατσάτου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ITB) στο Βερολίνο, φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Κεφαλονιάς.
Η ανοδική πορεία της Τουριστικής ανάπτυξης του Νησιού επιβεβαιώθηκε, τόσο από τις προ-κρατήσεις, όσο και από το έντονο ενδιαφέρον των Διεθνών Παραγόντων και Στελεχών της Τουριστικής Βιομηχανίας κυρίως για τις πλούσιες και ποιοτικές εναλλακτικές μορφές Τουριστικών δραστηριοτήτων, που με επιτυχία αναπτύσσονται στην Κεφαλονιά.
Τον Δήμο εκπροσώπησε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία μεταξύ των αλλων, να ενημερώσει και για την νέα πρόταση του European Island of Culture, όπως και για άλλες διεθνείς δράσεις Πολιτισμού, που ενισχύουν επικοινωνιακά την εικόνα του Νησιού.
Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης ο κ.Κεκάτος αναχωρεί για το Miami των Η.Π.Α. όπου στην Seatrade θα εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση σε όλες τις συνατήσεις με τις Εταιρείες Κρουαζιερόπλοιων, στα πλαίσια της περαιτέρω προώθησης του Νησιού ως ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου