Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πρωταθλήτρια Ελλάδας για δεύτερη φορά η σχολή 'Art & Style' της Όλγας Γαλιατσάτου


H σχολή χορού «Art and style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δύο φορές πρωταθλήτρια σχολή Ελλάδος στο Σύγχρονο χορό Contemporary/Modern αλλά και στο Μοντέρνο χορό Jazz Dance. Συγκεκριμένα, μαθήτριες της σχολής αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου στα πλαίσια των αγώνων χορού της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας IDO και IDO HELLAS στο Κλειστό Στάδιο Αργυρούπολης στην Αθήνα.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το Μεσογειακό Πρωτάθλημα «Meditteranean Dance Cup», στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την ΜεσόγειοΕυρώπη και τα Βαλκάνια. Η σχολή της κας Γαλιατσάτου κατατάχθηκε στην 5η θέση στη Μεσόγειο. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν σχολές από όλη την Ελλάδα. Η σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου διατήρησε επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας σχολής αφού κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσει την 1η θέση στο Σύγχρονο χορό αλλά και την 1η θέση στον Μοντέρνο Jazz χορό.

Αναλυτικά οι θέσεις:

– Σοφία Τζουγανάτου, 1η θέση στο Σύγχρονο χορό, κατηγορία ενηλίκων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IDO HELLAS.
– Σοφία Τζουγανάτου, 1η θέση στο Μοντέρνο χορό jazz dance, κατηγορία ενηλίκων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IDO HELLAS.
– Ελευθερία Λασκαράτου 2η θέση στο Μοντέρνο Jazz χορό, κατηγορία εφήβων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IDO HELLAS.
– Ελευθερία Λασκαράτου, 5η θέση στο Μοντέρνο χορό κατηγορία εφήβων, στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της IDO.
Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή απαρτίζονταν από ξένους διεθνείς επίσημους κριτές χορού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΙDO. Μάλιστα, στο τέλος των αγώνων η χορογραφία του Σύγχρονου της Όλγας Γαλιατσάτου ανακηρύχθηκε ως η 3η καλύτερη όλων των κατηγοριών χορού και ζητήθηκε να εκτελεστεί ξανά στο μεγάλο τελικό του gala των επισήμων από την μαθήτρια της Όλγας Γαλιατσάτου, Σοφία Τζουγανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου