Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


FREE SUNBEDS IN POROS

KEFALONIAN LINES

KEFALONIAN LINES

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Θρίλερ στο τουρκικό δημοψήφισμα: Μπροστά το «ναι» αλλά με πτωτική τάσηΣτην Τουρκία πάντως πρέπει να ' χει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία. 
Πρώτα βγαίνουν τ' αποτελέσματα και μετά ψηφίζουν
Σε θρίλερ εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων του τουρκικού δημοψηφίσματος, που θα κρίνει τη μορφή που θα έχει στο μέλλον η Τουρκική Δημοκρατία. Το «ναι» έχει προβάδισμα, αλλά με πτωτική τάση. Οριακά μπροστά το «όχι» σε Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα. Θα καταμετρηθούν και τα ψηφοδέλτια χωρίς επίσημη σφραγίδα, ανακοίνωσε η Επιτροπή Εκλογών, προκαλώντας αντιδράσεις. Στο 86% το ποσοστό συμμετοχής.


Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων anadolu, με καταμετρημένο το 95% των ψήφων, το «ναι» προηγείται με 51,7%.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, στην Κωνσταντινούπολη, με καταμετρημένο το 88% των ψήφων το ποσοστό του «όχι» βρίσκεται οριακά πάνω από το 50%. 

Επιπλέον, σύμφωνα με το cnn turk, στην Αγκυρα με καταμετρημένο το 94% των ψήφων, το «όχι» προηγείται οριακά με 50,4%. Το cnn turk δίνει και την Κωνσταντινούπολη «κόκκινη», δηλαδή ότι το «όχι» προηγείται, με ποσοστό 51% σε καταμετρημένο 98% ψήφων.

Αν και αρχικά το ποσοστό υπέρ του «ναι» εμφανιζόταν πολύ υψηλό, στη συνέχεια, με την ενσωμάτωση όλο και περισσότερων εκλογικών τμημάτων, η τάση είναι σαφώς πτωτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το anadolu, στο 90% των ψήφων σε εθνικό επίπεδο, το «ναι» ήταν μπροστά με 52,8%. Στο 75% των ψήφων, το «ναι» ήταν μπροστά με 54,6%. Νωρίτερα, είχε μεταδώσει ότι στο 50% των ψήφων, το «ναι» προηγείται με 57%.

Τα πρώτα αποτελέσματα που μετέδωσε το NTV έδειχναν ότι με καταμετρημένο το 24% των ψήφων, το «ναι» συγκέντρωνε ποσοστό 63%. 

Ευρωπαίοι παρατηρητές των εκλογών έδιναν 61,8% στο «ναι», στο 30% των ψήφων.

ΠΗΓΗ http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου