Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η συγγραφέας παιδικού βιβλίου Σοφία Ζαραμπούκα σε Ληξούρι – Αγία Θέκλη

0 Απριλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ι.  Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις

● Η συγγραφέας παιδικού βιβλίου Σοφία Ζαραμπούκα σε Ληξούρι – Αγία Θέκλη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της συγγραφέα παιδικού βιβλίου κ. Σοφίας Ζαραμπούκα, η οποία μετά από πρόσκληση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης ήρθε στο Ληξούρι: επισκέφθηκε και πραγματοποίησε εργαστήρια στα Δημοτικά Σχολεία Ληξουρίου και Αγίας Θέκλης τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 27, 28 και 29 αντίστοιχα του Μαρτίου 2017.  
Ευχαριστούμε θερμά τους/τις δασκάλους/ες, που με τους/τις μαθητές/τριές τους συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτό, τους Διευθυντές των τριών Δημοτικών Σχολείων, που στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία μας, αλλά και την κ. Άννα Συνοδινού, που με επιτυχία συντόνισε την όλη προσπάθεια.
Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνουμε στο «Aura Boutique Hotel» για την κάλυψη της διαμονής  της προσκαλεσμένης μας κ. Σ. Ζαραμπούκα καθώς και στο Βιβλιοπωλείο Σταματελάτου, που εξέθεσε βιβλία της συγγραφέα σε συνάντηση της τελευταίας με  εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αργοστόλι.


● Γιορτή Βιβλίου 2017

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23 Απριλίου) προετοιμάζουμε εκδήλωση για την Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 με σύντομη ομιλία, προβολή διαφανειών, μουσικό πρόγραμμα και παιδικό εργαστήρι. Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας γνωστοποιήσουμε το πρόγραμμα και θα σας καλέσουμε να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.

● Βιβλιοαυτοκίνητο

H επισκευή του βιβλιοαυτοκίνητου της Βιβλιοθήκης μας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό της. Προσδοκούμε και στόχος μας είναι με τη νέα σχολική χρονιά να αρχίσει τα δρομολόγιά του στα περιφερειακά σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του νησιού μας, να αρχίσει δηλαδή τη λειτουργία της η Κινητή μας Βιβλιοθήκη.

ΙΙΙ. Ανακοινώσεις
Με Δελτία Τύπου, που θα ακολουθήσουν, α) θα σας πληροφορήσουμε για το κτηριακό πρόβλημα της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και β) θα εκφράσουμε την αγωνία αλλά και την επιθυμία μας για την άμεση και μόνιμη λειτουργία της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης.

Καλό Πάσχα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της Βιβλιοθήκης μας.
Καλό Πάσχα σε όλους τους συμπολίτες μας.

                                                  ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                               ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου