Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

"Παιδιά και αποπαίδια", για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς.

Φαίνεται πως για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς, υπάρχουν "δυο μέτρα και δυο σταθμά', για τους επαγγελματίες του νησιού, ή αλλιώς, "παιδιά και αποπαίδια". Δεν εξηγείται διαφορετικά, η απόφαση του Δ.Σ. του Ταμείου με αριθμό"ΑΔΑ: 7ΛΖΥΟΠΗΟ-56Σ",  ( δείτε τη ΕΔΩ ), που επιτρέπει την κατασκευή πτυσσόμενων  τζαμαριών στα καφέ και εστιατόρια στην χερσαία ζώνη του λιμανιού Αργοστολίου, την ώρα που στη Σάμη, στον αντίστοιχο χώρο, οι επαγγελματίες ξηλώνουν τις κατασκευές.
Αλήθεια...άλλος νόμος ισχύει στη Σάμη και άλλος στο Αργοστόλι; άλλη Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, υπάρχει για τη Σάμη και άλλη για το Αργοστόλι; κρίνοντας από την έως τώρα διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων στο Αργοστόλι και στην υπόλοιπη Κεφαλονιάς, φαίνεται, πως κάτι τέτοιο συμβαίνει!! Να σημειώσουμε πως η απόφαση, πάρθηκε με πλειοψηφία. Mειοψήφησε η Λιμενάρχης Αργοστολίου, η οποία και ενημέρωσε το Δ.Σ. του ταμείου "ότι με έγγραφο το Λιμεναρχείο έχει εκφέρει
τις απόψεις του ότι οι τζαμαρίες αναιρούν τον κοινόχρηστο χαρακτήρα του χώρου". 
περιμένουμε πειστικές απαντήσεις, από το Δημ. Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονάς, για την απόφαση αυτή, σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στη Σάμη, στον αντίστοιχο χώρο και γιατί δεν έλαβε υπόψη του το έγγραφο του Λιμεναρχείου, σχετικά με τις τζαμαρίες και το κοινόχρηστο χαρακτήρα του συγκεκριμένου χώρου.
Τάσος Καβαλλιεράτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου