Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο Παρίσης μιλάει για όλα -Τι λέει για τα έργα και για το … 2019

Τη βεβαιότητά του ότι τα έργα στο Αργοστόλι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, εξέφρασε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ», στο ΙΟΝΙΑΝ.

Επίσης ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, σε συνέντευξή του στο περιφερειακό κανάλι, αναφέρθηκε στο θέμα των υδρογονανθράκων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη το θέμα του περιβάλλοντος και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, κάτι που απασχόλησε και το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίασή του στην Κεφαλονιά.
Ερωτηθείς για τα έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς στην Παλική (κυρίως οδοποιίας και κατεδαφίσεις), ο κ. Παρίσης τόνισε ότι αναμένεται η χρηματοδότηση προκειμένου να προχωρήσουν, αφού ήδη τρία χρόνια μετά τους σεισμούς η Παλική έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.
Όσον αφορά το θέμα του «Καλλικράτη», ο δήμαρχος Κεφαλονιάς χαρακτήρισε «καταστροφική» μια πιθανή διάσπαση του Δήμου, τονίζοντας παράλληλα το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.
Σε ερώτηση για τη διαχείριση του απορριμμάτων στο νησί μας, ο κ. Παρίσης τόνισε ότι «η Κεφαλονιά είναι πεντακάθαρη, έχουμε λύσει το πρόβλημα με τη δημιουργία του ΧΥΤΥ στην Παλλοστή, κάτι που πρέπει κάνει ο κάθε Δήμος, δημιουργώντας χώρους για τα απορρίμματα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα».
Τέλος ο δήμαρχος Κεφαλονιάς εμφανίστηκε σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή για τον τουρισμό μας. Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη.
ΠΗΓΗ E-KEFALONIA.NET
ΚΑΙ  ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗς!
Επανασχεδιάσαμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κεντρική μας σελίδα ενώ πλέον το ekefalonia.gr είναι γεγονός!
Ένα από τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή, είναι όταν μια όμορφη ιδέα γίνει απτή πραγματικότητα. Ετσι, λοιπόν έγινε πριν από 7 περίπου χρόνια όταν και…
EKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου