Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στο Συνέδριο Ευρωπαϊκών Νησιών στην Ιταλία .





Τιμώντας την "Ημέρα της Ευρώπης", η Ένωση Ευρωπαϊκών Νησιών οργάνωσε Συνέδριο στο Ventotene, ως Νησί που ενέπνευσε τον Altiero Spinelli , ο οποίος εκεί ως Πολιτικός Κρατούμενος έγραψε το Manifesto της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στις εργασίες του Συνεδρίου , προσεκληθη ως Επίτιμος Προσκεκλημένος, ο Α/Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Ευάγγελος Κεκάτος , για να παρουσιάσει το European Island of Culture.
Ο κ.Κεκάτος , εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς , κ.Αλέξανδρο Παρίση , συνοδευόμενος από όλους τους συμμετέχοντες Δημάρχους κατέθεσε λουλούδια στον Τάφο του Altiero Spinelli , ως συμβολική πράξη σεβασμού στη Μνήμη του πρωτεργάτη της Ευρωπαϊκής Ιδέας.
Ακολούθως , αφού ανέλυσε το pilot project, ζήτησε και έγινε ομοφώνως αποδεκτό να συμπεριληφθεί στα Συμπεράσματα η αναγκαιότητα δημιουργίας Γραφείο Ευρωπαϊκής Νησιωτικότητας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , που να τέλει υπό την Αιγίδα του Προέδρου του.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος , προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς στο Σχολείο που συμμετείχε στην Εκδήλωση , ως πράξη αναγνώρισης της Παιδείας ως την βάση κάθε Πολιτιστικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου