Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ένα χορευτικό αντάμωμα συλλόγων....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ παλιόκαστρου O πολιτιστικός σύλλογος Πάστρας «το Παλιόκαστρο» ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Βιταλάδων για την ευκαιρία που μας έδωσε με την πρόσκληση του, να παρευρεθούμε με το χορευτικό του συλλόγου μας, στο φεστιβάλ «Σεργιάνι στην Παράδοση» που διοργάνωσε στις 6 & 7 Μάιου 2017 στο νησί της Κέρκυρας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου Βιταλάδων για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και για την θερμή φιλοξενία τους. Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας Λακωνίας και τους χορευτές του Π.Χ.Σ. Βιταλάδων για την εντυπωσιακή εμφάνιση τους. Τέλος, ευχαριστούμε τους μουσικούς που μας συνόδευσαν με τις νότες τους Γεράσιμο Γεωργόπουλο, Γρηγόρη Βαγγελάτο και την Γεωργία Καβαλλιεράτου.

Παλιότερη ανάρτηση
Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας Παλιόκαστρο μαζί με Π.Χ.Σ. Βιταλαδων στην τοποθεσία Βιταλάδες Κέρκυρας.


Ο Π.Χ.Σ. Βιταλαδων γεμάτος ευγνωμοσύνη μαζί με Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας Παλιόκαστρο και Χορευτικός Όμιλος Σκάλας Λακωνίας.
Το 5ο Πολιτιστικό διήμερο "Σεργιάνι στην παράδοση"έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστούμε θερμά τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλα Λακωνίας και τον Πολιτιστικό σύλλογο Πάστρα Κεφαλλονιάς "Το Παλιόκαστρο ,που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χωριανούς που βοήθησαν για να βγει αυτή η εκδήλωση καθώς και όσους προσέφεραν τα καταλύματα τους για την διαμονή των φιλοξενούμενων χορευτικών μας αφιλοκερδώς. 
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στη δασκάλα μας Chrisa Pouliasi που ανάλαβε το χορευτικό μας μόλις ένα μήνα πριν την εκδήλωση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του χορευτικού μας μικρά και μεγάλα και να θυμάστε, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου