Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Δεσμεύουν τον Πλατύ Γιαλό για τον τελικό του Survivor

τελικός
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αναφορικά με το μέρος που θα γυριστεί ο τελικός του Survivor, αφού η Κεφαλονιά δεν αποτελεί πλέον το αουτσάιντερ που σας γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, αλλά λαμβάνει τον τίτλο του φαβορί.
Ελάχιστες είναι οι μέρες που το νησί μας έχει μπει σφήνα σε Λέσβο και Ρόδο για να διοργανώσει τον τελικό του Survivor και μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει… πόντους. Οι απαιτήσεις της παραγωγής έπεσαν και πλέον κάνουν λόγο για 400 άτομα που θα πρέπει να έρθουν στην Κεφαλονιά για να στήσουν τα σκηνικά. Η πρώτη επαφή με την τηλεόραση του Skai έγινε μέσω του προέδρου της «Κράνης», Σταύρου Σπαθή, με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Ακολούθησαν τρεις ακόμη επικοινωνίες και στο… χορό μπήκε και ο Δήμος Κεφαλονιάς μέσω του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τόσο από την Αθήνα όσο και από την Κεφαλονιά, γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να δεσμευτεί για 15 περίπου ημέρες η παραλία του Πλατύ Γιαλού, προκειμένου να γίνουν εκεί τα γυρίσματα του τελικού.

 Αν τελικά καταφέρει ο Δήμος να δεσμεύσει την παραλία και να δώσει θετική απάντηση στον Skai από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα πάρει η τουρκική παραγωγή του Survivor. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που προέρχονται από τον τουρισμό, στα τέλη Ιουνίου, όταν δηλαδή θα γυρίζεται ο τελικός του Survivor, ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά, προκειμένου να κάνει γυρίσματα και να προωθήσει το νησί μας στη γειτονική χώρα. Αν όλα πάνε καλά η Κεφαλονιά θέτει σοβαρή πλέον υποψηφιότητα για να είναι το νησί του τελικού. Ίδωμεν…
Ρεπορτάζ Μανταλένα Κουβάτση
Σε αποκλειστικότητα και μόνο μέσα απο τον φακό του Van dor,πως θα σχεδιαστεί "ο στίβος μάχης" στην παραλία του πλατύ γιαλού της πανέμορφης παραλίας της Κεφαλονιάς ,για τον τελικό του "Survivor."
#ΝΗΣΑΡΑ
POROSNEWS
ΦΥΣΙΚΑ  ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ  ΦΑΓΗΤΟΥ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  CREPA LAND

και
Πολλά έχουν ακουστεί κατά διαστήματα για το που θα γίνει ο τελικός του ελληνικού Survivor που έχει σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης, αφού ακόμη και χθες επισκίασε…
EFIMERIDAKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου