Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Αγαπητοί μας φίλες και φίλοι,

Για εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Γιατί έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε σε όλους τη δημιουργία και την έκδοση της νέας εφημερίδας, της καινούριας κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, στην έντυπη δημοσιογραφία, στον γραπτό λόγο, στην εμφάνιση, στην επικαιρότητα, στην αποκάλυψη, στο ρεπορτάζ, στη βαθιά ανάλυση χωρίς φιοριτούρες. Αλλά, βεβαίως, και στον πολιτισμό, στα γράμματα, στις τέχνες.


Πιστεύω ότι επιχειρούμε επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία.
Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ είναι η εφημερίδα του 21ου αιώνα.
Είμαι βέβαιος ότι, από τη στιγμή που θα την πάρετε στα χέρια σας, θα την αναζητείτε και θα ανυπομονείτε να έρθει η επόμενη Κυριακή για να την ξεφυλλίσετε, να τη διαβάσετε, να ενημερωθείτε. Να ενημερωθείτε αμερόληπτα, αντικειμενικά, νηφάλια για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας, στον κόσμο, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, και βέβαια για το τι μέλλει γενέσθαι.

Διαχρονικά, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, εδώ και περίπου 50 χρόνια, έχει προσφέρει στα γράμματα μέσα από τους 10.000 τίτλους βιβλίων που έχει εκδώσει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς. Ήταν και είναι πάντα ανοιχτός σε όλα τα ρεύματα κάθε εποχής και υπηρετεί όλες τις απόψεις, εξαιρουμένων βεβαίως των ακροδεξιών και φασιστικών κύκλων.
Η οικογένειά μου είναι γνωστή για τους αγώνες της για τη δημοκρατία και για τη συμβολή της στην πρόοδο του τόπου, με πρωταγωνιστή τον πατέρα μου, Αντώνη Λιβάνη, αγωνιστή, που πιστά υπηρέτησε για δεκάδες χρόνια τις δημοκρατικές – προοδευτικές – πατριωτικές αξίες.

Με αυτό το πνεύμα να μας διαπνέει, αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, για να φέρουμε ακόμα μια φορά στο προσκήνιο αυτό που έχει ανάγκη ο αναγνώστης: την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξεων.

Είμαστε επαγγελματίες εκδότες, έχουμε πλούσια εμπειρία, διότι κατά καιρούς έχουμε πρωτοπορήσει, πέρα από τις εκδόσεις βιβλίων, και με τις εκδόσεις εντύπων. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, με το περιοδικό Οικολογία και Περιβάλλον, σε εποχή που ακόμα δεν είχε μπει καν η λέξη οικολογία στο λεξιλόγιό μας. Με το περιοδικό Ρεύματα, περιοδικό σκέψης και ανάλυσης, την παιδική εφημερίδα ΑΖΩΤΟ και τα τελευταία οχτώ χρόνια με το εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, που αποτέλεσε και αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς σε αυτά τα μνημονιακά χρόνια.

Πολλοί φίλοι μας θα αναρωτηθούν: Μα ο εκδοτικός κόσμος είναι σε κρίση, υποχωρούν τα έντυπα μέσα, τα βιβλία, και ούτω καθεξής. Γιατί αυτή η απόφαση;
Ναι! Προβλήματα υπάρχουν, οικονομικές δυσκολίες υφίστανται, όμως είναι σαφές ότι δεν έπαψε να υπάρχει η ανάγκη του πολίτη για ενημέρωση με σοβαρότητα και αλήθεια.
Είναι βέβαιο, και το πιστεύουμε βαθιά όλοι εμείς που είμαστε πίσω από τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, ότι η έκδοσή της θα σημάνει μια μεγάλη αλλαγή στη δημοσιογραφία, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Η εφημερίδα μας, η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, διαπνέεται από τις αρχές του διαφωτισμού, για την πρόοδο και τη δημοκρατία, τον σοσιαλισμό και τη σοσιαλδημοκρατία, έτσι όπως πρέπει να είναι.
Είναι αυτό που λένε οι πολιτικοί αναλυτές Κέντρο-Αριστερά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει Κέντρο Αντί-Αριστερά.

Είμαστε εδώ! Όλοι εμείς οι συντελεστές. Οι Διευθυντές. Οι Διευθυντές Σύνταξης. Οι Αρχισυντάκτες. Όλη η Συντακτική Ομάδα για να υπηρετήσουμε πιστά τη δημοσιογραφία.

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μας κάνατε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου