Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Έρευνες για την χαμένη Ατλαντίδα ανοικτά της Χιλιαδούς. Δείτε βίντεο με τον κ. Ράπτη να μιλά για τα ευρήματα σε ξένο δίκτυο

Δείτε το μοναδικό βίντεο ντοκουμέντο από το History Channel με τον Γιάννη Ράπτη να μιλά για ευρήματα αρχαίας πόλης ανοικτά της Χιλιαδούς. Το σημείο αυτό ανακάλυψε ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Ράπτης με καταδύσεις που έκανε στην περιοχή κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι το ψάρεμα.
Τα ευρήματα ήταν τόσο σημαντικά που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του History Channel που ήρθε στην Χιλιαδού το 2007 και έκανε έρευνα με την βοήθεια του κ. Ράπτη. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Ράπτη ο οποίος αν και μας ενημέρωσε ότι και έχει πει για το συγκεκριμένο εύρημα στην αρχαιολογία εδώ και 20 χρόνια κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Το ντοκιναντέρ είχε τρεις περιοχές της Ελλάδας την Σαντορίνη , την Κρήτη και την Χιλιαδού αναζητώντας την χαμένη Ατλαντίδα.

Ο μύθος της χαμένης Ατλαντίδας λέτε να έχει σχέση με τα μέρη μας;;;
Δείτε το βίντεο ΜΟΝΟ στο Nafpaktianews.gr
Τον Σεπτέμβρη του 2007 το History Channel, το μεγάλο αμερικάνικο ειδησεογραφικό ABC και δυο καθηγητές ενός αμερικάνικου πανεπιστήμιου έκαναν έρευνες και αυτό το ντοκιμαντέρ για την χαμένη Ατλαντίδα και στον Κορινθιακό. Έχει τίτλο «Ψάχνοντας την αλήθεια, Ατλαντίδα, νέες αποκαλύψεις». Έχει παιχτεί σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιαπωνία. Το σημείο βρίσκεται μεταξύ των δύο καταποντισμένων (373πΧ) αρχαίων πόλεων, Ελίκη και Ερυθρές, των δύο ακτών του Κορινθιακού, στη μέση σχεδόν της θάλασσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου