Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΝΗΣΟΥ

Μια βραδιά γεμάτη με χορούς πραγματοποιήθηκε χθες στην ετήσια χορευτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Πόρου από μικρούς και μεγάλους χορευτές, καθώς και ο εντυπωσιακός  Σύλλογος Ριζωματιανών Τρικάλων.
PORTONI.GR  kai
Σε μια όμορφη βραδιά με πολύ χορό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «ο Πρόνησος» πραγματοποιήσε  σε συνδιοργανωση με την ΠΙΝ-ΠΕ Κεφαλονιας

χθες την ετήσια χορευτική του εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της περιοχής, Γ.Πεντογαλος.  Μια βραδιά γεμάτη με χορούς από την Κεφαλονιά αλλά και τηνυπόλοιπη  Ελλάδα, ιδιαίτερες μελωδίες και άριστους χορευτές, μικρούς και μεγάλους που καταχηροκροτήθηκαν από το πλήθος που βρέθηκε στο θεατράκι του Πόρου για να τους απολαύσει. Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Μορφωτικού Συλλόγου Ριζωματιανών Τρικάλων που εντυπωσίασαν με τα χορευτικά και τις φορεσιές τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και τους δασκάλους τους, γι΄αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Μαρία Κουρκουμέλη Η πρώτη εμφάνιση του πιο μικρού τμήματος του Συλλόγου.... έκλεψε την παράσταση! Ο χοροδιδάσκαλος των τμημάτων του συλλόγου Παναγής Κοκόσης Εντυπωσιακή και η παρουσία του Μορφωτικού Συλλόγου Ριζωματιανών Τρικάλων Η βραδιά έκλεισε με το τμήμα των ενηλίκων που χόρεψε χορούς από την Μακεδονία Θα ακολουθήσει και βίντεο... Πηγή: 
 http://www.inkefalonia.gr/.../53219-mia-omorfi-xoreftiki...

Κατά την ετήσια χορευτική εκδήλωση του συλλόγου Σε…
INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου