Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

C:\Users\ΘΕΟΦΙΛΟΣ\AppData\Local\Temp\Temp1_aekef_logos.zip\aekef_logos\general purpose\horizontal.png




Αργοστόλι, 17 Ιουνίου 2017
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 14/6 και με αφορμή το μοίρασμα της πλατείας του Αργοστολίου για τα τραπεζοκαθίσματα,  ακούσαμε τον αντιδήμαρχο έργων να προκαλεί την αντιπολίτευση να τον φτύσει αν και εφόσον οι χώροι της κεντρικής πλατείας δεν δοθούν στους επαγγελματίες με δίκαιο τρόπο.
Επικές δηλώσεις, πομπώδεις φράσεις, ανόητη υπεροψία.

Ξεχνάει προφανώς ο αντιδήμαρχος ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που  η κατάσταση για το ίδιο θέμα είχε εντελώς ξεφύγει και που μόνο τα ΜΑΤ δεν ήλθαν για να εκτονώσουν την ένταση.
Ξεχνάει  το μπάχαλο με τις μετακινήσεις κάποιων επαγγελματιών πολλά μέτρα πέρα από τη πρόσοψη του μαγαζιού τους, προκειμένου να βολέψουν ημετέρους.
Ξεχνάει τις μαραθώνιες συζητήσεις στα δημοτικά συμβούλια που λίγο έλειψε να πέσει ακόμα και ξύλο μετά από αντεγκλήσεις επαγγελματιών με δημοτικούς συμβούλους.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει κερδίσει με το σπαθί της  το φτύσιμο της Κεφαλονίτικης κοινωνίας.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να χάσει τέτοιο έπαθλο όταν:
 1. Από τα έσοδα της Δρογκαράτης και της Μελισσάνης, που αποτελούν -  έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε -  το μεγαλύτερο εισπρακτικό φιλέτο της Κεφαλονιάς, δεν έχει αποδώσει ούτε ένα ευρώ  στην περιοχή της Σάμης.
2. Στα σπήλαια  δουλεύουν αδέλφια, ξαδέλφια, μανάδες, φίλοι, σύζυγοι ανθρώπων της δημοτικής αρχής και παρόλα αυτά  θέλουν να μας παραμυθιάζουν ότι δήθεν τηρούν διαφανείς διαδικασίες. Ούτε ο Αρκάς  δεν κάνει τόσο πετυχημένα αστεία.
3. Η ακτοπλοϊκή  γραμμή Πάτρας- Σάμης παραμένει ανενεργή και δεν τους καίγεται καρφί για την ενεργοποίησή της.

4. Το περίφημο πρότζεκτ της μονάδας αφαλάτωσης στο Αργοστόλι θα κοστίσει 7,5 εκατ. ευρώ από τα οποία τα μισά θα πάνε στον εργολάβο που θα φροντίζει για μια 6ετία την συντήρηση και την λειτουργία της.
Για τον  Αργοστολιώτη μένει να  πληρώσει το νερό χρυσάφι.
5. Ξοδεύτηκαν 800.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση των όψεων και του περιβάλλοντος χώρου στο παλαιό Α΄Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου και στην τελική το σχολείο αυτό δεν μπορεί να έχει απολύτως καμία χρηστικότητα.
6. Χαλάστηκαν 200.000,00 ευρώ για την δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κεφαλονιάς και το αποτέλεσμα είναι για γέλια και για κλάματα από τα λάθη και την παραπληροφόρηση. 
7. Προσδοκούμε σε αύξηση του τουρισμού και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο.
8. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στα Δαυγάτα, πόλος έλξης για τους επισκέπτες, το κατάργησαν.
9. Το Τουριστικό Περίπτερο στα Μιχαλιτσάτα, στο πιο περίβλεπτο σημείο της περιοχής, έχει μετατραπεί σε αφοδευτήριο. 
10. Ο αντιδήμαρχος τουρισμού, ακολουθώντας τα χνάρια του Ιουλίου Βερν, έχει βάλει πλάνο να κάνει το γύρο του κόσμου σε πολύ περισσότερες από 80 μέρες. Τα έξοδα βεβαίως  των ταξιδιών τα πληρώνει ο Κεφαλονίτης.
11. Το νέο Αργοστόλι με τους κοκοφοίνικες θα μοιάζει με 'Αγιο Δομήνικο και παραλία έτοιμη να φιλοξενήσει το 'SURVIVOR'.
Είναι φανερό, ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν θίγεται πλέον από το φτύσιμο της κοινωνίας. Κατά το κοινώς λεγόμενο:  'Την φτύνουν και αυτή νομίζει ότι ψιχαλίζει'.  Της χρειάζεται κάτι πιο δραστικό και πιο αποτελεσματικό. Η πίσσα με τα πούπουλα θα ήταν μια αξιόπιστη πρόταση!
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου