Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Βιωματικο σεμιναριο στην Σκαλα

ενημερωση  σε  Προννους απο τις σελιδες Πόρου - Σκάλας

Στρες δεν είναι μόνο το άγχος, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Στρες είναι κάθε παράγοντας περιβαλλοντικός ή ψυχικός που αποδιοργανώνει την ισορροπία του οργανισμού μας.
Η αποδιοργάνωση αυτή οδηγεί όχι μόνον σε όλες, σχεδόν, τις γνωστές μας ασθένειες (καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα, διαβήτης, υπέρταση , καρδιοπάθεια κ.λπ) αλλά και σε αποδιοργάνωση της ζωής μας, γιατί επηρεάζει την ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού.
Με την καινούργια φυσική, ξέρουμε τώρα πως το σώμα μας είναι πυκνή ενέργεια και όσο πιο οργανωμένη είναι αυτή η ενέργεια και αρμονική, τόσο καλύτερη η υγεία και η ζωή μας.
Η ενεργειακή μας κατάσταση επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά περισσότερο ακόμη από τη ψυχική μας κατάσταση. Τα συναισθήματά μας παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή  και την υγεία, γι αυτό και πρέπει να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε σωστά.
Μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας την υγεία και τη ζωή μας όταν μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά τα στρες της ζωής τόσο τα περιβαλλοντικά όσο και τα ψυχικά με την ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης.

Το σεμινάριο αυτό βοηθώντας στην κατανόηση όλων αυτών των εννοιών  προσφέρει μεγάλη βοήθεια στη βελτίωση της υγείας και της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου