Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ== BADMINTON


Ολοκληρώθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο « Αντώνης Τρίτσης » στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το Πανελλήνιο και Διεθνές Πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών  με τη συμμετοχή  αθλητών από την Ελλάδα , την Τουρκία και φυσικά την Κεφαλονιά. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και ως συνδιοργανωτές ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κος Άγγελος Κωνσταντάκης και  η πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ κα Βικτώρια Χατζήνα.
Τα αποτελέσματα των αγώνων των αθλητών του νησιού μας ήταν τα εξής:
Απλό Ανδρών  

3η θέση:   Μαγουλάς Μαρίνος. Εντυπωσιακός ο Τούρκος Yuksel Basharan κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφού στον ημιτελικό επιβλήθηκε δύσκολα του κεφαλονίτη αθλητή με 2-1 σετ. Το τρίτο σετ 21-18 για τον Τούρκο.
Απλό Γυναικών  
2η θέση:  Φώτου Δήμητρα
Διπλό Ανδρών  
2η θέση:  Μαγουλάς Μαρίνος – Παπαδάτος Σπυρίδων
3η θέση:    Γαφάρ Αμπντούλ -  Μπαζίγος Χαράλαμπος
Διπλό Γυναικών
3η θέση:  Αυγουστάτου Μαρία – Τάλλαρου Γεωργία
Μεικτό Ανδρών – Γυναικών
2η θέση: Yuksel Basharan – Τάλλαρου Γεωργία
3η θέση: Μαγουλάς Μαρίνος – Φώτου Δήμητρα &                                 Γαφάρ Αμπντούλ  – Αυγουστάτου Μαρία
Στους αγώνες και σε διαφορές ηλικιακές κατηγορίες συμμετείχαν ακόμα οι Μελάς Σπύρος, Γερασιμόπουλος Παύλος, Μεταξάς Διονύσιος, Χριστοφοράτος Χριστόφορος, Δελλαπόρτα Λουκία, Σαμαντζίεβα Λίνα, Λευτεράτου Αδαμαντία και Ζιβοτόβσκα φωτεινή που προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι αθλητές , που εντυπωσιάστηκαν από το νησί ( υποσχέθηκαν ότι θα ξανάρθουν) βρέθηκαν στην Κεφαλονιά στα πλαίσια αθλητικής τουριστικής επίσκεψης που πραγματοποιούν σε διαφορές χώρες που διεξάγονται τουρνουά και με επόμενους σταθμούς τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.
Η Ελληνική Ομοσπονδία και ο Α.Σ. Αίνος ευχαριστούν ιδιαίτερα την IONION P. LINES και  τον κ. Λιάτο Μιχάλη για την διευκόλυνση στη μεταφορά των αθλητών από τη γραμμή Αστακού – Σάμης αλλά και όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου