Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στον Πόρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Πρόνησος πρόσθεσε 12 νέες φωτογραφίες.
Τις 06 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το παραδοσιακό ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στον Πόρο όπου η διασκέδαση, ο χορός και το κέφι κράτησε έως αργά!
Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από νωρίς δείχνοντας το μέγεθος του πλήθους από τους ντόπιους αλλά και τουρίστες επισκέπτες του νησιού μας, που με την παρουσία τους τίμησαν την μεγάλη Γιορτή του χωριού μας. Όλοι απόλαυσαν τα νόστιμα σουβλάκια, τις φρέσκιες πατάτες και τις ζουμερές ντοματοσαλάτες που ετοιμάζονταν επιτόπου από τα μέλη του Συλλόγου και πρόσφεραν μαζί με τους πολύτιμους εθελοντές βοηθούς της βραδιάς !!!

Το Εφηβικό και ενηλίκων χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές παρουσίασαν Επτανησιακούς χορούς με τον χοροδιδάσκαλο κ.Κοκόση Παναγή και το γλέντι άναψε για τα καλά όταν η υπέροχη ζωντανή ορχήστρα της βραδιάς έπαιξε το αγαπημένο Διβαράτικο Κεφαλονιάς όπου ένωσε χορευτές και κόσμο να γίνουν ένας κύκλος και να χορέψουν όλοι μαζί !!!
Υπήρξε Λαχειοφόρος αγορά με δώρα από το Σύλλογο που έδωσε την δυνατότητα στους επισκέπτες να φύγουν με κάποιο όμορφο αναμνηστικό (παραδοσιακό ή μη) δώρο από την γιορτή αυτή!
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων κ.Σολωμός Σπυρονικόλας, ο Πρόεδρος Δημ.Ενότητας Πόρου κ.Πετράτος Γιάννης που συμμετείχε ενεργά ως εθελοντής αλλά και ως χορευτής του χορευτικού συγκροτήματος!
Θερμές ευχαριστίες για την στήριξη της γιορτής του Πανηγυριού:
- στην Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Πρόεδρο της κ.Κωνσταντάκη Άγγελο,
- στην Δημοτική Ενότητα Πόρου και τον Πρόεδρο κ.Πετράτο Γιάννη,
-στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τζαννάτων για την πολύτιμη βοήθειά του,
-τους Πολ.Συλλόγους της περιοχής "Αράκλι" Αγ.Ειρήνη, "Οι Πρόννοι" Καπανδριτίου , " Ιωάννη Φωκά" Ελειού για την αναγκαία παράχώρηση τραπεζοκαθισμάτων τους και τον κόσμο για την παρουσία , συμμετοχή και υποστήριξή τους!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Apostolos Agourias
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΚΙΑΦΗ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΕΡΙΑΤΟΥΣυνέντευξη με την προεδρο του συλλόγου προνησος πόρου Κεφαλλονίας Σταματιά γκιαφη 
6..8 ..2017
-3:10
493 προβολές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου