Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! ΕΞΑΛΟΥ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς

Ολυμπια Τραυλου Μπράβο Γιώργο, για την αναδημοσίευση, καλά κάνεις και τους το θυμίζεις για να μην ξεχνιόμαστε. ΙΔΟΥ Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΠΟΡΟΣ-ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ- ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ Ε15 ΚΑΙ Ε12

Defkalion Karaviotis επενδυστε στον ασπρογερακα !!!!!

Διαχείριση
Theodoros Galiatsatos η μονη αληθεια είναι ότι στον προυπολογισμο της ΠΕ Κεφαλονιας πιστωθηκαν 300000 ευρω για την πληρη κατασκευή του πρωτου τμηματος του δρομου Πορος-Απρογερακας. και επεται συνεχεια και για την ευρυτερη περιοχη.

Διαχείριση
Sotiris Kouris Κάθε εξαγγελία από επίσημα χείλη είναι επαινετή και την στηρίζω ανεπιφύλακτα . Τώρα που υπάρχουν τα κονδύλια ας τα κάνουμε εργα για την περιοχή !

Διαχείριση
Sophia E. Athanasatos Συγνώμη για την παρέμβαση στο δρόμο του Ασπρογέρακα αλλά θα ήθελα να κάνω μια νύξη για το χωριό μου που θίγει το ίδιο θέμα.
Δυστυχώς η κατάσταση με το επαρχιακό οδικό δίκτυο (και όχι μόνο) είναι απελπιστική....και όλοι το γνωρίζουν. 
Μετά το σεισμό του
 2014 ειδικά μέσα στον οικισμό του Ξενόπουλου υπάρχουν σε διάφορα σημεία, σε πολύ μεγάλη ένταση διαμήκεις ρηγματώσεις αρκετών μέτρων!!!, ακόμη και πλάτους άνω των 2 εκ.!!! Έχουν δημιουργηθεί έντονες καθιζήσεις σε πολλά μέρη, ακριβώς στην αρχή του χωριού είναι τόσο έντονη και σε μεγάλη έκταση η καθίζηση που ξεπερνάει τα 15-20 εκατοστά σε μήκος αρκετών μέτρων!!! 
Είναι θέμα χρόνου και βροχοπτώσεων να αποκοπούν πλήρως κάποια σημεία.
Οι αγροτικοί δρόμοι στο χωριό μου (που υποτίθεται λειτουργούν και ως αντιπυρικές ζώνες σε χαρακτηρισμένη περιοχή Νατούρα) έχουν καταστεί ιδιαιτέρα δύσβατοι, ακόμη και για 4x4 με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμες οι γεωργικές καλλιέργειες και να υπάρχει παντελής απαξίωση των περιουσιών μας. 
Από πότε έχουν να συντηρηθούν? Αν πιάσει φωτιά τι θα γίνει?
Χιλιοπαρακαλάμε μια φορά το χρόνο να περάσει μηχάνημα για μια ώρα να ρίξει λίγο υλικό στις αυλακώσεις της βροχής και να στρώσει λίγο το δρόμο μετά το Πάσχα, για να μπορέσουμε να ανάψουμε ένα κερί στο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής… Παράπονα γίνονται επισταμένα προς όλους…αλλά αποτέλεσμα?
Λίγο μετά τον Αη Γιώργη προς Καπανδρίτι (οπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία το χειμώνα), όπως επίσης μετά το Ξενόπουλο προς Καμπιτσάτα έχουν κατακρημνιστεί μέρη του δρόμου, χωρίς να έχει γίνει καμία προσπάθεια ως σήμερα επίλυσης των θεμάτων αυτών.
Χρόνιο παράπονο είναι η σύνδεση με το δρόμο της Σάμης , ο οποίος μέχρι πριν από μερικά χρόνια, αν και χωματόδρομος λειτουργούσε, πλεον υπάρχει παντελής απαξίωση για την οποιαδήποτε απλή συντήρηση...πόσο μάλλον για ασφαλτόστρωση...
Τι θα γίνει???

Διαχείριση
Sotiris Kouris Κάποιοι υπεύθυνοι πρέπει να φροντίσουν !

Διαχείριση
Sophia E. Athanasatos ΕΠΡΕΠΕ να είχαν φροντίσει εδώ και πολύ καιρό!
Υπάρχει πλήρης αδιαφορία και απαξίωση...
Ποιοι λοιπόν και που είναι οι υπεύθυνοι που θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους?
.
Διαχείριση
Sotiris Kouris Sophia E. Athanasatos πρέπει να υπάρξει αίτημα του παρέδρου του χωριού προς τον Δήμο Κεφαλονιάς και την Π Ε Κεφαλονιάς .

Διαχείριση
Sophia E. Athanasatos Θα το αναφέρω αν και θεωρώ ότι έχει ήδη γίνει.

Διαχείριση
Γιωργος Γκιαφης αν δεν σας ενοχλει αναδημοσιευω ολη την συζητηση,, εστω να τα βρισκουμε ειπωμενα!!Ειλικρινα εγω σε εργα στον τοπο μου ειμαι απογοητευμενος,, μονο ΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου