Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΚΑΙΝΕ??????


  1. Είναι τραγικό!Αφού γνωρίζουμε ότι κάθε χρονιά επαναλαμβάνεται το ίδιο μήπως πρέπει να οργανωθούν εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας από πολίτες σε κάθε περιοχή υψηλού κινδύνου?Για την περιοχή του Πόρου εγώ προσφέρομαι...ας μαζευτούμε..(2674072001)

  2. υπαρχουν ενα καρο αναρτησεις,, που ενω πιαστηκε ο εμπρηστης ,, τα "Ζα "μου αργα.
    Εθελοντικες οργανωσεις υπαρχουν,, και μπραβο σε ολους,, χωλαινει λιγο η δικαιοσυνη

2 σχόλια σε


Ο Βαγγέλης Ανδρεάτος, δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έχει «φάει με το κουτάλι» τις φωτιές στην Κεφαλονιά πάνω από 30 χρόνια!…
KEFALONIAPRESS.GR


Katerina Vagelatou
Είναι αδιανόητο άνθρωποι να γίνονται όργανα των πιο σκοτεινών συμφερόντων και να στρέφονται ενάντια στην κοινωνία που και οι ίδιοι μέσα σ αυτή ζουν. Μιλώ φυσικά για τις φωτιές που το νησί μας και στο παρελθόν τις έχει πληρώσει ακριβά και με φόρο αίματος ακόμη. Το σκηνικό μοιάζει γενικότερο,αν το συνδυάσει κανείς με το τι συμβαινει και σε αλλες περιοχες της χωρας ,αλλά ταυτοχρονα και τόσο παλιό ειδικά για μας που ζούμε σε τέτοιες ζώνες που έχουν καεί και ξανακαεί στο παρελθόν.
Αναμφισβήτητα οι πυροσβέστες ,οι εθελοντές οι αιρετοί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και είναι αυτό που έχει μέχρι τώρα αποσοβησει τα χειρότερα ..σαν κοινωνία όμως πρέπει να αυξήσουμε την ευαισθησία μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ, ΚΑΤΑΓΕΙΛΤΕ αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή μας ,τολμώ να πω τον παράδεισο που ζούμε. Άλλοι κινδυνεύουν από εξωτερικούς εχθρούς κι εδώ σκοτωνομαστε εκ των έσω. ....Δεν παραλείπω την οργάνωση και πρόληψη αλλά ο λογος της μικρης μου τοποθετησης σε μια ταλαιπωρημένη από φωτιές περιοχή έχει στόχο σε άλλα " ευήκοα ώτα ".
Επιτέλους αυτή η πατριδα θέλει να ζήσει και να" σηκώσει κεφάλι "και ειναι τα ζόμπι που προσπαθούν να τη σύρουν στο σκοταδι και τους ταφους που οι ίδιοι ζουν! !!!



Makis Metaxas Αγαπητή μου Κατερίνα συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενά σου. Θέλω να πω όμως τούτο και νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου. Επαναλαμβανόμενοι εμπρησμοί ακριβώς στις ίδιες περιοχές κατά τακτά χρονικά διαστήματα (και μάλιστα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δηλαδή εδώ και 50 χρόνια) φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή αυτών που τις βάζουν. Όσο εθελοτυφλούμε και δεν θέλουμε να δούμε αυτήν την τραγική πραγματικότητα τόσο θα συνεχίζουμε εμείς και ενδεχομένως τα παιδιά μας να υφιστάμεθα τις συνέπειες αυτής της αθλιότητας.

Αφαίρεση
Georges Metaxas Η αθλιότητα δεν έχει τελειωμό. μόνο θλίψη για αυτών των αποβρασμάτων . Αναρωτιόμαστε τίποτα δεν τους αγγίζει δεν έχουν παιδιά, που ζουν αυτοί οι άνθρωποι?
Sotiris Kouris Είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου , χρειάζεται πλήρη σύμπνοια και συμπαράταξη !

Αριστοτέλης Μπατιστάτος Κατερινα μου θα συμφωνησω σε όλα όσα λες αλλά θα ήθελα να συμπληρωσω οτι οι φωτιες δεν έχουν μονο την υπογραφή αυτών που τις βάζουν αλλά και αυτών που ανέχονται την μετέπειτα δραστηριότητα ολων αυτών που παρανομουν γιατί προφανώς όπως σε κάθε έγκλημα έτσι και σε αυτή την περιπτωση υπάρχει κίνητρο. Μήπως θυμάσαι εναν κτηνοτρόφο ο οποίος να οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος κατα παράβαση της υφιστάμενης νομοθεσίας να αξιοποιεί καμένες εκτασεις τον αμέσως επόμενο χειμωνα; η τον μεθεπόμενο; η νομοθεσία υπάρχει και μπορω να εξηγησω και γιατί υπάρχει η φετεινη έξαρση του φαινομένου η οποία έχει άμεση σχέση με την κατανομή των επιλεξιμων βοσκισιμων γαιών όπως κατανεμήθηκαν απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την Περιφέρεια. Δυστυχώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την ιδιωτικότητα στην περιουσία εκτός του Ε9 και της δήλωσης ΟΣΔΕ... Οντως κάποιοι - επαναλαμβανω καποιοι για να μην παρεξηγηθω - είναι εγκληματίες. Το ζητούμενο είναι πως τους αντιμετωπίζει η ευνομούμενη πολιτεία... επαναλαμβάνω οι νόμοι υπαρχουν...το αν εφαρμόζονται έχει να κανει με την διαπλοκή η οποία όταν αναφερόμαστε σε αυτήν έχουμε στο μυαλό μας μεγέθη τύπου siemens η novartis...δεν είναι όμως έτσι..Elena Agg Και θα συνεχισουν να μας καινε....καθε φορα λεμε πως ειναι η χειροτερη...αλλα καθε χρονο γινονται ακριβως τα ιδια.απο παιδι που θυμάμαι μεχρι σημερα....δε θελουν να πιασουν κανεναν εμπρηστή.αν θελαν θα το ειχαν κανει.τοσα χρόνια...εστω εναν...για παραδειγματισμο.αντιθέτως τους διοριζουν εποχιακούς....
Vicky Hionis Kolaiti γιατι αυτους που πιανουν οι πολιτες , κ οι επ αυτοφοροι, εδω που παρεδωσε ονοματα και κινδυνεψε η οικογενεια του καλυτερου μας αρχοντα, κ παρετηθηκε??? Γνωριζουν πολυ καλα ποιοι ειναι οι ενοχοι!!!

Διαχείριση
Γιωργος Γκιαφης Vicky Hionis Kolaiti και μην ξεχναμε και την περιπτωση του επ"αυτοφορο,, που ουτε καν δικαστηκε

Διαχείριση
Vicky Hionis Kolaiti Γιωργος Γκιαφης αυτο ακριβως σκεφτομουνα!
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου