Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Ι.   Λήξη Kαλοκαιρινής Εκστρατείας 2017 -  Ευχαριστίες

         Στις 8 Σεπτεμβρίου έληξε το πρόγραμμα της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017», το οποίο πραγματοποίησε η Βιβλιοθήκη μας το φετινό καλοκαίρι από 16 Ιουνίου μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου, με θέμα τις  «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο». Χώρος εφαρμογής του προγράμματος ο Κήπος της Βιβλιοθήκης, όπου δεκάδες παιδιά έμαθαν, προβληματίστηκαν και δημιούργησαν ευχάριστα και ομαδοκεντρικά.
        Η, κατά γενική ομολογία, επιτυχία του προγράμματος οφείλεται:
---- Στην ενεργοποίηση 24 εθελοντριών/ντών από την περιοχή του Ληξουριού, τις/τους οποίες/ους και ονομαστικά ευχαριστούμε θερμά: Αντζουλέτα Αραβαντινού, Βούλα Αντωνέλλου, Ρεγγίνα Αντωνέλλου, Ελευθερία Αρακλησιάνου, Βασιλική Βαλσάμου,  Αγγελική Βιτουλαδίτη,  Ιωάννα Ευαγγελάτου, Μαριέττα Θεοδωρίδου, Μαρία Καμινάρη, Ματίνα Καμινάρη,  Μαίρη Κουρούκλη,  Άννα Μπούρα, Αρετή Λουκέρη,  Ρεγγίνα Λουκέρη, Βάσω Μαθιουδάκη, Αγγελική Μαρκάτου, Γεράσιμο Μήλα, Κατερίνα Μοσχοπούλου, Ωκεανία Μουρελάτου,  Μέμα Ρεπούση, Φοίβη Ρίζου,  Διαμαντίνα Σταθάτου,  Άννα Συνοδινού-Καμήλου και Αριστέα Χαριτάτου.
--- Στην ενεργητική συμμετοχή 60 συνολικά παιδιών, τα  οποία αξιοποίησαν μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες τις ικανότητες και δεξιότητές τους.
--- Στη διακίνηση 350 παιδικών βιβλίων, που τα παιδιά δανείστηκαν από τη Βιβλιοθήκη μας και διάβασαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
       Τέλος, ευχαριστούμε
-- τον Αντιδήμαρχο Παλικής κ. Γ. Κατσιβέλη για την τεχνική υποστήριξη της Γιορτής λήξης του προγράμματος (ευπρεπισμός του Κήπου, καρέκλες, ταμπλώ κ.λπ.), και
-- την Παιδική Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κουνόπετρα», που μελωδικά πλαισίωσε τη Γιορτή λήξης, τον μαέστρο της κ. Σπ. Θεοτοκάτο  και, προφανώς, τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγή Ατσάρο.

ΙΙ.   Υποστύλωση του κτηρίου της Βιβλιοθήκης


     Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από το Υπουργείο Παιδείας, από τις 13 Σεπτεμβρίου προτίθεται να εγκατασταθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης ο εργολάβος, που έχει αναλάβει την υποστύλωση του χτυπημένου από τους σεισμούς του 2014 κτηρίου. Έχουμε έγκαιρα ενημερώσει τους υπεύθυνους για τις ενστάσεις μας σχετικά με τη συγκεκριμένη μελέτη υποστύλωσης και έχουμε ήδη κάνει γνωστές στην τοπική κοινωνία τις θέσεις μας για το όλο θέμα της επισκευής του κτηρίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης.
     Σύντομα με νεότερο Δελτίου Τύπου θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τους όρους εγκατάστασης του εργολάβου, τις εργασίες που προβλέπεται να γίνουν και το χρονοδιάγραμμα αυτών των εργασιών.
         
                                                  ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                               ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου