Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ "ΣΑΡΑΝΤΑΡΕς"

Γενικά αίθριος, με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, στα ανατολικά Ηπειρωτικά 37 και κατά τόπους στην ανατολική Πελοπόννησο έως βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 37 και κατά τόπους στην ανατολική Πελοπόννησο έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Περισσότερα: Καιρός: Στα ύψη σήμερα η θερμοκρασία | E-Radio.gr Ειδήσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου