Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ανακοινωση απο Διονύση Λυκούδη

Θεόφιλε, άσε ήσυχα τα νέα παιδιά. 16 χρόνια Προεδρίας σου φθάνουν...
Είναι κρίμα που ορισμένοι  άνθρωποι δεν μπορούν να αποχωριστούν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα ρόλους που υπηρέτησαν και απέτυχαν. Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια ο απερχόμενος Πρόεδρος Θεόφιλος Μιχαλάτος, αντί να καταθέσει απολογισμό του όποιου έργου του, σήμερα το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία με κατηγορεί ότι είμαι πίσω από την υποψηφιότητα Γασπαρινάτου και μάλιστα με όρους πεζοδρομιακούς.
Τον καλώ,
  1. Να καταθέσει το συντομότερο δυνατόν τη δράση του και τα αποτελέσματα αυτής μετά από 16 χρόνια προεδρίας στο Επιμελητήριο.
Τον παρακαλώ

  1. Να αντιληφθεί σύντομα ότι η νέα γενιά που για πρώτη φορά ασχολείται με τις επιμελητηριακές εκλογές, πρέπει να αφεθεί μόνη της χωρίς «μπροστινούς» και «πισινούς» υποστηρικτές να υπηρετήσει τις εποχές που έρχονται.
Τον προκαλώ
  1. Να μου πει, γιατί πρέπει να ντρέπομαι που στηρίζω το Σπύρο Γασπαρινάτο, έναν νέο με πανεπιστημιακή μόρφωση και επαγγελματική εξειδίκευση στην προώθηση του νησιού μας στην παγκόσμια αγορά, δηλαδή με τα ζητούμενα για τον πρόεδρο ενός νησιωτικού Επιμελητηρίου.
Όπως τον προκαλώ
  1. Να μας πει με ποιο σκεπτικό θεωρεί ότι ο ίδιος κάνει καλά να στηρίζει έναν άνθρωπο που επί 5 χρόνια στο τραπέζι του Επιμελητηρίου δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση , ενώ οι ικανότητές του να βγάλει την Κεφαλονιά κ την Ιθάκη στην Ευρώπη και τον κόσμο είναι απολύτως μηδενικές.
Συνοψίζοντας,
Όποια προσπάθεια και αν καταβάλλει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος προκειμένου να ανακόψει την  πορεία της νέας γενιάς να πάρει την τύχη του Επιμελητηρίου στα χέρια της θα πέσει στο κενό.
Τα 16 χρόνια απραξίας του με ευθύνη και ανοχή όλων μας είναι αρκετά για να επιβάλλουν πια την μεγάλη αλλαγή και την ανανέωση στο Επιμελητήριό μας.
Τα 16 χρόνια προεδρίας Μιχαλάτου πρέπει να λάβουν τέλος στις 9-10-11 Δεκέμβρη που πρέπει εκλογικά να ηττηθεί ο ίδιος, η 16χρονη απραξία του και οι ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ.
Με εκτίμηση

Διονύσης Λυκούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου