Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

NEA ΠΝΟΗ





Μπορεί να είναι υπερβολικό να πούμε ότι οι εκλογές του Επιμελητηρίου…


EFIMERIDAKEFALONIA.GR



NEA-PNOH-PAGE-1


NEA-PNOH-PAGE-2

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,,

ΦΙΛΟΥ  ΚΑΙ   ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ!!


Σπύρος Μελάς   (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Μετά την αποφοίτηση από το επαγγελματικό λύκειο, ανέλαβε την επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων που διατηρούσε ο πατέρας του από το 1966, την οποία εξέλιξε και διατηρεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα από το 2005 ως ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων δωματίων,  έχοντας παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια.



 Ντάλλας Χριστάκης  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννήθηκε στις 22.4.1977 και ζει στην Κεφαλλονιά τα τελευταία 22 χρόνια. Ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και παράλληλα διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Σβορωνάτα.




 Νίκος Τσιλιμιδός  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
Γεννήθηκε το 1976, στο Αργοστόλι. Μετά το λύκειο και τη στρατιωτική του θητεία, από το 2008, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας αρτοποιείο στη Σκάλα.



Διονύσης Σταθάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  ΑΕΤΟΣ   Διονύσιος Ν. Σταθάτος
Οι αξίες καταγράφονται όταν δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε.
Έρχομαι σήμερα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Εμπορικό Επιμελητήριο  με το συνδυασμό του Σταύρου Σπάθη,
Γιατί πιστεύω ότι το πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού     μπορούν να βγάλουν το επιμελητήριο από την αφάνεια.
Γιατί πιστεύω ότι μέσα από συλλογική προσπάθεια με δημιουργικότητα και καινοτομίες μπορεί το επιμελητήριο να προσφέρει στα μέλη του, στους ανθρώπους που καθημερινά είναι στην πρώτη γραμμή, αγωνιώντας για τους εργαζόμενους τους και τις επιχειρήσεις τους.
Σε αυτούς που τολμούν μέσα σε ένα τοπίο οικονομικής αβεβαιότητας , σε ένα λαβύρινθο γραφειοκρατίας, σε ένα τοπίο χωρίς πληροφόρηση για ανάπτυξη, σε ένα τοπίο χωρίς βηματισμό…
Πιστεύω σε ένα επιμελητήριο που μπορεί να προσφέρει ,όχι σε λόγια άλλα σε πράξεις.  Σε ένα επιμελητήριο που είναι δίπλα σε όλα τα μέλη του με προσανατολισμό.
Σε ένα επιμελητήριο που είναι σύμβουλος δίπλα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματία.
Σε ένα επιμελητήριο με ανοιχτά μάτια και αυτιά».
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος του συνδυασμού  ΝΕΑ ΠΝΟΗ  με στόχο ένα καλύτερο αύριο για  το Εμπορικό Επιμελητήριο

Δημήτρης Μικελάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννηθείς στις 9 Μαρτίου 1968 στο Αργοστόλι. Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου Αργοστολίου. Από το 1979 δραστηριοποιείται στο τουρισμό  στην περιοχή της  Σκάλας, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα της Κεφαλονιάς .  Ιδιοκτήτες μαζί με τον αδελφό του Γεώργιο Μικελατο στην οικογενειακή επιχείρηση “Mikelatos Family”  που το 2018 θα κλείσει 40 χρόνια επιτυχίας.

Νίκος Κουρκουμέλης (Πασπάλης)  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννήθηκε στην Σκάλα το 1961. Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1988. Εκλέγεται γενικός γραμματέας ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς για 15 χρόνια συνεχώς και επίσης στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς δύο θητείες. Ζει στην Σκάλα, είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Διονύσης Μπάλδος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
58 ετών, διατηρεί κατάστημα επίπλων και ειδών γραφείου στον περιφερειακό Αργοστολίου. Παλιά καραβάνα του Επιμελητηρίου με αρκετές συμμετοχές στα ΔΣ εμπορικών συλλόγων και επιμελητηρίου.




Γεράσιμος Ζαχαράτος  (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)
Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Κεφαλλονιά. Από το 1995 διατηρεί κατάστημα μεταλλικών κατασκευών στα Κοκολάτα Ερύσσου.   Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.





Στέλιος Μαγαλιός  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
Κατάγεται από την Οξυά Καρδίτσας, αλλά ζει στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 7 χρόνια. Το 2014 συμμετέχει στο «The Voice» του ΑΝΤ1 . Ασχολείται με το εμπόριο και τη διοργάνωση Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κεφαλονιά και με τις ζωντανές εμφανίσεις του ιδίου και του σχήματός του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ζώντας στο νησί μας για οκτώ περίπου χρόνια έχει γίνει πλέον ένας από εμάς.

Κώστας Μιχαλάκος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966.  Η μητέρα του κατάγεται από τα Μαντζαβινάτα Ληξουρίου και ο πατέρας του από την Σπάρτη. Μετά τις σπουδές του δούλεψε δίπλα στους καλύτερους χρυσοχόους της Αθήνας ως τεχνίτης για 8 περίπου χρόνια.  Στην Κεφαλονιά ήρθε μόνιμα,  με την σύζυγό του το 1994 φέρνοντας την αλυσίδα καταστημάτων «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Από το 1999 ασχολείται με το συνδικαλισμό των επαγγελματιών σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. («Η Κράνη» και «Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος», ως Γραμματέας, αντιπρόεδρος & Πρόεδρος). Είναι  παντρεμένος με την Αστερία Κοντονή και έχουνε δύο αγόρια τον Γιώργο 21 ετών και τον Κωνσταντίνο 19 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου