Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Βάφεται στα χρώματα της Kefalonian Lines το πλοίο «Αικατερίνη Π»;



πλοιοΕίναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Kefalonian Lines ψάχνει ένα νέο πλοίο για να το δρομολογήσει στις γραμμές της Σάμης και του Πόρου και οι πληροφορίες μας λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να βάψει στα χρώματά της το «Αικατερίνη Π».
Το συγκεκριμένο πλοίο είναι πολύ νεώτερο από τα άλλα δύο που έχει η εταιρία το «Νήσος Κεφαλονιά» και το «Ζάκυνθος 1», αφού έχει ναυπηγηθεί το 1990 στην Ιαπωνία. Αυτή την ώρα το πλοίο ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Αλιφραγκή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το «Αικατερίνη Π» είναι ένα πολύ αξιόλογο γιαπωνέζικο σκαρί του 1990 με άριστους ξενοδοχειακούς χώρους. Μπορεί να ταξιδέψει με υπηρεσιακή ταχύτητα τουλάχιστον 21 κόμβων, ενώ η συνήθης ταχύτητα που χρησιμοποιεί τώρα στις γραμμές του Αιγαίου είναι λίγο παραπάνω από 19 κόμβους. Είναι εξοπλισμένο με τα αρτιότερα συστήματα διακυβέρνησης, καθώς και με τα πιο σύγχρονα σωστικά μέσα. Διαθέτει άνετους και πολυτελείς χώρους, καθώς και ευρύχωρα καταστρώματα. Το πλοίο διαθέτει τέσσερα συνολικά bars, κατάστημα και αναρρωτήριο. Τα χαρακτηριστικά του είναι:
ΜΗΚΟΣ: 121,45 μέτρα
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 21 κόμβοι

ΕΠΙΒΑΤΕΣ: 1127
ΟΧΗΜΑΤΑ: 240 ΙΧ αυτοκίνητα ή 70 ΙΧ και 45 φορτηγά
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν σε περίπτωση που η Kefalonian Lines μεγαλώσει τον στόλο της με το συγκεκριμένο πλοίο αυτό θα γίνει με αγορά ή με ενοικίαση, όπως συμβαίνει αυτή την ώρα με το «Ζάκυνθος 1». Ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι σωστές και το πλοίο να επιστρέψει πάλι στο Ιόνιο, αφού μερικά χρόνια πριν είχε χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα στην γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος  εφημεριδα κεφαλονια
πλοιο 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου