Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΡΙς

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ,,ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΗ  ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΘΙΑΚΟΚΕΦΑΛΟΝΗΤΗ!!,, ΤΣΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΚΟΜΑ!!
(

Και για δε μου λέτε ορέ πατριώτες γιατί δε τα έμαθα καλά τόσα χρόνια και έχω ελλείψεις: Υπάρχει Αγία Ελεούσα? Και γιατί είναι ξεχωριστή αφού όλες οι Αγίες ελεούσες είναι, γιατί άμα τους έλλειπε αυτό το προσόν πως θα γινότανε Αγίες? Είναι η Παναγία η Ελεούσα προφανώς? Μα αλίμονο άμα η Παναγία, η Αγία των Αγίων να μην είναι ελεούσα. Δηλαδή άμα είναι έτσι να μη προσεύχομαι τσι άλλες Παναγίες να με ελεήσουν? Αυτό που το έχετε δει γραμμένο? Μπας και πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα έτσι για να μη κάνουμε τη θρησκεία μας κατά τα ανθρώπινα καλά και συμφέροντα? Ούτε οι κληρικοί ούτε οι πιστοί ήμαστε αμόρφωτοι πλέον δε νομίζετε? Δε θα ήταν και άσχημα να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο, εκτός και νομίζουν κάποιοι ότι δεν έχει πλέον και τόση σημασία. Και σε τελική κατάληξη κάπου υπάρχει λάθος να λέμε Παναγία Αγία Ελεούσα διότι το Αγία είναι υποδεέστερο της Παν – αγίας. Γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ. σε λειτούργησε μετά από 61 χρόνια η Αγια Ελεουσα


5 σχόλια:

  1. Τι να σχολιάσω ορέ μισοπατριώτη?
    Ένα μόνο θα σου πω:
    “timeo Danaos et dona ferentes"
    «Timeo Kefallinius et costumi da bagno ferentes».
    «Φοβού τσου Κεφαλλονίτες και μπανιερά φέροντας»!
    Ορέ έχεις ματαδεί ορειβάτες τσι αμμουδιές? Έτσι ξεκινάνε τάχα μου οι Κεφαλλονίτες,
    Κάθουνται έδεκει κάτου από τσι ελιές, σου βγάνουνε και νια φωτογραφία, τη κάνουνε και ασπρόμαυρη και τον άλλο χρόνο πάνε στη δικαστίνα με δυό μάρτυρες και τση λένε: Δικό μου το χωράφι, τση σχωρμένης τση νόνας μου ορκίζομαι στο Ευαγγέλιο!
    Να και το αποδειχτικό, παλιά φωτό που καθόμουνα και μπλουτσάριζα τσι ποδάρες μου!
    Θα το χάσεις το προικώο πάρτο χαμπάρι!!
    Λοιπόνε από ψες έγινα σκύλος κατόπι βαθειάς φιλοσοφίας που δημοσίευσα στο διπλανό γνωστό blog τση Ιθάκης και δεν αλλάζω με τίποτις.
    Αδέσποτος είμαι και ψάχνω για αφεντικό και δουλειά.
    Άμα μου φέρνεις ναι φορά τη βδομάδα τσι κοκάλες που περισσεύσουνε στο μαγαζί γίνομαι απ΄ ευτείας φύλακας του φέουδού σου. Νερό έχω από τη βλίχα.
    Έδεκει απουκάτου στον ίσκιο στη δροσιά, τσάμπα μπάνια, οφθαλμόλουτρο και όποιο πισινέλι πάει να μπεί στο φέουδο το δαγκώνω με την άδεια τση αστυνομίας.
    (Γι΄ αυτό να βάλεις προειδοποιητική ταμπέλα να έχω το ελεύθερο).
    Η ευκαιρία τση ζωής μου παλιόφιλε και για πινομής σου θα έρτω να σου φυλάω και το μαγαζί το χειμώνα τσάμπα.
    Λουρί στο λαιμό δεν θέλω μοναχά.
    Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Άμα συμφωνάς πες σε κάνα φίλο να ανάψει το βράδυ νια φωτιά έδεκει στα Κομιτάτα και αύριο θα είμαι απίκου!

    Γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,,, ΜΑΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ,, ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ (ΞΕΝΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΩς ΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΣ ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,, ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΔΕΚΕΙ,, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΣ,, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΧΩΡΑΦΙ!! ,, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩς ΚΑΙ ΑΛΑΞΕς ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ?? ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑς ,ΕΝΩ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,, ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟ,, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,, ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ,, ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ορέ Γεώργιε στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί και σαπούνι.
    Αυτό το ξέρεις?
    Πουλήθηκε λοιπόνε ένα ακίνητο με ένα προσεισμικό διώροφο μέσα σχεδόν άθιχτο, σαν οικόπεδο εκ χρησικτησίας σε Α΄βαθμό συγγένειας με μία αμυγδαλιά και μία ελιά μέσα, χωρίς δηλαδή κτίσμα, πως έβγαλε άδεια επισκευής ο νέος ιδιοκτήτης?
    Υπήρχε και ένα καλύτερο κόλπο, έκανες τον Νομάρχη συγγενή και έκλεβες δρόμους, οικόπεδα και σου έστελνε και ο εισαγγελέας χαρτί στις καταγγελίες από ό,τι κατάλαβα τουλάχιστο γιατί δε ξέρω το δείκτη ευφυΐας μου άρε μάρες κουκουνάρες. Ξεκίναγες αγωγή και δεν γινότανε ποτές!!....
    Αυτό το έπαθε πιο παλιά φίλος κολλητός.
    Ρε που θυμήθηκα το στρατό αλήθεια! Ξέρεις τι δείκτη ευφυΐας μου βγάλανε? 100% !!!
    Μα τη Παναγία την Ελεούσα!!

    Κάτι δε μετέπειτα αντιδήμαρχοι και άλλοι πιο πάνω, πάνω, πάνω τώρα, κάνανε το κορόιδο και υπογράφανε. Έχω δεί και έγραφα δεν είμαι μακάκας να μιλάω δημόσια έτσι. Χα χα χα.
    Ave Kefalonius Mafius.

    Τώρα για το γαύγισμα:
    Δοκιμάζω το καλύτερο δυνατόν αφού εψές μόλις έγινα σκύλος, χα χα. Σκέψου ότι ακόμα δεν μπορώ να κάμω μπούρι μου με ανασηκωμένο το ποδάρι και «βρέχουμε». Χα χα.
    Και βέβαια το «σκύλο που γαυγίζει μη τονε φοβάσαι» ισχύει αλλά όταν είναι δίπλα σου, άμα όμως δεν τόνε βλέπεις και τον ακούς να έρχεται μέσ΄ το σκοτάδι, φοβάσαι, ή δε φοβάσαι?
    Εγώ θέλω να πιστεύω πως είμαι ακόμα στο σκοτάδι. Χα χα.

    Γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουν φαγωθεί να μαθουν πιος τελικά είσαι και από που κρατα η σκούφια σου εδω που τα λέμε,, οπότε αυτό που γράφεις με το σκύλο που δεν τον βλέπουν ,,οτι τον φοβούνται ισχύει,, εμένα πάντως δεν με φοβίζεις,, και οι διαλογοί μας ,,με έχουν κάνει σοφότερο στα ομηρικά, και όπως έγραψα και στο πολύ καλό και πολυδιαβασμένο φίλο σου Σπύρο,, θεμιτό είναι ο καθένας να προσπαθει να αναδείξει τον τόπο του, και επίσης λογικότερο οπως και η κουκουβάγια με τα παιδιά της ότι τον βλέπει και με διαφορετικό μάτι,, λόγο του ότι ο τόπος που μεγαλώσαμε έίναι για όλους μας ο καλύτερος!!
    Εγώ πάντως έχω τις φωτογραφίες σου μια σε κείνη την πιθανή βρύση τσι κορακόπετρας,, και μιά αργότερα στο παπόρο,, και τουλάχιστόν αν μου ρθεις για καμοιά μπυρίτσα,, πιστεύω θα σε καταλάβω,, και δεν θα με δουλευεις χωρις να ξέρω με ποιον εχω να κάμω! χαχαχα,, ηδη λόγο αυξησης λίγο δουλειάς,, μου ξεφευγουν ειδησεις ,,και σχολιασμοί,,αλλά υπάρχουν αποθηκευμένα ,,προς χειμερινή περίοδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή