Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΌΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ “ΑΡΚΕΊΣΙΟΣ”

Ταβέρνα σε νησί
Ταβέρνα σε νησί
Ενημερωθήκαμε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού μας για την καινούρια  σύνθεση της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου Κεφαλονιάς  και διαπιστώσαμε ότι η νέα αυτή επιτροπή ,που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο δεν εμπεριέχει εκπρόσωπο από το σωματείο μας (ελπίζουμε να μην υπάρχει κάποια σκοπιμότητα γιατί είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει).
Ενημερώνουμε λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο καθώς και τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής ότι το σωμάτιο μας εκπροσωπεί πάνω από χίλιους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση (εστιατόρια ,καφέ , μπαρ , καντίνες )είναι  δε τα καταστήματα που ο τουρίστας θα έρθει σε επαφή σε καθημερινή βάση και όχι μόνο μια φορά την ημέρα καταναλώνοντας αλλά και συζητώντας μαζί μας .

Επομένως πιστεύουμε ότι επιβάλετε να υπάρχει εκπρόσωπός μας στην Τουριστική Επιτροπή.
Επίσης  να θυμίσω ότι όσες φορές ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ Κεκάτος έχει ζητήσει την συνεργασία μας εμείς την προσφέραμε απλοχεριά και αφιλοκερδώς  .
Τέλος πιστεύουμε ότι απόψεις μας οι  σκέψεις μας και οι ιδέες μας για το αύριο του τουρισμού σ αυτόν τον τόπο σας ενδιαφέρουν .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος Καμπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου