Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Σπύρος Ρόκκος : Αυτή είναι η πραγματικότης περί τον Χάρακαν. Ερχονται τα κομμάτια στη γέφυρας!

Η πραγματικότης περί τον Χάρακαν.
Οι απανταχού κακοπροαίρετοι να σταματήσουν την χλεύην και να ενημερώνονται  πρώτα ορθώς.
Ιδού η πραγματική αλήθεια.
Ναι έχομεν εγκαίνια, αλλά χρειάζεται υπομονή ολίγων ημερών προσέτι.
Το έργον μετά τας γνωστάς ατυχείς συμπτώσεις εδόθη αναγκαστικώς στα έργα προς θεραπείαν (γνωστός όρος συνοδεύων πλειστάκις Δημ. Έργα), οπότε υπεισήλθε εις θεραπευτικάς αγωγάς και ως εκ τούτου ενώ επί άλλων γνωστών πραγμάτων ισχύουν τα εννιάμερα, εις την περίπτωσην οδού ισχύει ιατρικώς «του δρόμου τα χιλιάμερα»!
Κατά το Δεκέμβρη λοιπόνε κλείνουνε χίλιες μέρες και οι ενημερωμένοι όπως και οι φιλόζωοι καρτεράμε να γδούμε ολοκληρωμένο ένα έργο στολίδι! ΤΕΛΕΙΟ !
Εδώ και καιρό οι συνεχώς ενημερούμενοι Ρισσιάνοι παρακολουθούμε την άφιξη στη παραλία του Μύρτου των τμημάτων τση γέφυρας του Χάρακα.
Ιδού ένα από αυτά με επιβαίνοντα τον διευθυντή τση κατασκευάστριας εταιρείας του γνωστού διεθνούς ομίλου sto-ki,  (斯託基島).
screenshot_1
Το ευχάριστο είναι ότι  οι κορμοράνοι του Χάρακα την καλωσόρισαν όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτό και μπροστά σε αυτή την επιτυχία χαλάλι στην ταλαιπώρια που φάγαμε τόσα χρόνια.

 Δείτε τους πόσο εξοικειωμένοι και χαρούμενοι  δείχνουν με την εξαιρετική κατασκευή και φανταζόμαστε τον ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό τους όταν αντικρύσουν τσι φωλίτσες τους που την συνοδεύουν.
Το δείγμα φαίνεται στη φωτό πίσω από την καθήκλα που μαζί με άλλες προορίζεται για την αναπαυτική απόλαυση τση θέας της μαγευτικής παραλίας του Μύρτου από ψηλά.
 Όλα έχουν προβλεφθεί,  Εύγε! Εύγε! Εύγε!
Για αυτό λοιπόνε ελπίζουμε ότι οι Δημοτικές αρχές, η Περιφέρεια  και οι συναφείς υπηρεσίες θα μας ειδοποιήσουν μη και χάσουμε τα εγκαίνια γιατί δε θα μας μαζεύετε έπειτα.
Όπως επίσης προτείνουμε κατόπιν παραίνεσης και των απανταχού φιλοζώων  η λεωφόρος που θα φιλοξενήσει τη γέφυρα να επονομαστεί σε – ΚΟΡΜΟΡΑΝΙΑ –  οδός,  όπως λέμε Ιονία οδός,  Εγνατία οδός, κλπ.
Υ.Γ. Έχω και ένα μαγνητόφωνο με κελαηδήματα Κορμοράνου (ακούστε τα εδω κλικ)  από ένανε που έβρηκα σα πήα  στο Βοτανικό στην Αθήνα, να το φέρω στα εγκαίνια? Σε τόσα έξοδα εμπήκα ο έρμος μη πάνε χαμένα…
Και για τσου μη γλωσσομαθείς sto-ki = (斯託基島)= Stoke Island. Ουδεμία σχέση με την Ελληνική λέξη “ΣΤΟΚΟΙ”.
Σπύρος Ρόκκος
ΠΗΓΗ KEFALONIAPRESS

2 σχόλια:

  1. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα
    Για δε μου λέτε ορές έχετε φάει κορμοράνο στη τσερέπα ?
    Του ανοίγανε την κοιλιά και του βάζανε μέσα κάρβουνα για λίγες ώρες που του παίρνανε τη βουρκίλα λέει και μετά πάλε λέει γινότανε στη τσερέπα λουκούμι!
    Αυτά από συνταγές Θιακιού.
    Λοιπόνε έχω την εντύπωση ότι μέσα στο 17΄ ο Χάρακας θα φτιαχτεί γιατί διαφορετικά θα πρέπει να γυρίσουνε τα λεφτά του ΕΣΠΑ πίσω.
    Εχτός και άμα περιμένουνε κάνα σεισμό να γκρεμίσει εφκειά που έχουνε φτιάσει και να ανακατευτούνε και οι επιδοτήσεις.
    Λές ορέ??
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN KAI ΙΔΙΟς ΕΡΓΟΔΟΤΗς,ΙΔΙΟς ΕΡΓΟΛΑΒΟς ΔΩΘΕ ΜΕΡΙΑ,, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ,,ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΕΝΟς,, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΜΑΝ,, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΡΟΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ! ΤΩΡΑ ΦΚΙΟ ΠΙΣΩ,,ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΑ ΚΟΜΙΤΑΤΑ,, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟς ΒΟΡΡΑ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕς,,ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΗΚΟς ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή