Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΟΜΗΡΙΣΤΕς ,,ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΌΓΟΙ!!!

Νικόλαος Καμπάνης Κοίτα Γιώργο, κοιτάξτε φίλοι μου αγαπημένοι, τι απάντησα σε κάποιον που υποστήριζε, ότι ο ιός έκανε άλματα και μεταπηδούσε από τον πάγκο με τις νυχτερίδες στον πάγκο εκείνου του σκατολίνου εκεί στην αγορά (του αλχαλίλι;; κάτι με τα δυο τους χείλη έκαναν;), και πόσο επικίνδυνοι είναι οι Κινέζοι (δεν θυμάμαι αν έβαλε και το βρομό- μπροστά):
"Κάποιος θα πρέπει να του δείξει "Τα φώτα της Ράμπας" και πως ο γέρο κλόουν είχε φτιάξει ένα ολόκληρο τσίρκο με ψήλους και να του εξηγήσει πως μεταπηδούν οι ιοί από πάγκο σε πάγκο και πως τους videoσκοπεί κάθε αμερικάνικο πρακτορείο ειδήσεων.
Αμέσως μετά θα έλεγα να τον πληροφορήσει κάποιος άλλος, ήρεμα ήρεμα, ότι αυτοί οι ιοί ΔΕΝ είναι ζωντανοί οργανισμοί, (όμως περιβάλλονται από μανδύα σαν αυγά όπου το τσόφλι εδώ είναι ένα στρώμα λίπους), αλλά μόρια και τα οποία είναι προγραμματισμένα όταν εισέρχονται στα κύτταρα, γιατί εισέρχονται, αφού λόγω λίπους θεωρούνται τροφή από τα κύτταρα,να παρέχουν οδηγίες που ανασχηματίζουν το ρόλο των κυττάρων, και τα οποία κύτταρα μετά λειτουργήσουν ως μήτρα για δημιουργία νέων ιών και τέλος τέλος, αδρανοποιούν και νεκρώνουν τα ίδια τα κύτταρα, τροφείς και εντολοδόχους των.
Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί η φύση να τα κάνει παρά μόνο ανθρώπινα εργαστήρια σχιζοφρενών."


Γιωργος Γκιαφης   Νικο,, ερχομαστε παλι στα ομηρικα πλακα πλακα,,, Δουρειος ιππος στην νεα εποχη! Ο Οδυσσεας λειπει

Μιας και δεν βρισουμε τροπο να βρουμε την ιθακη,,ασχολουμαστε με την Οδυσσεια της Κορονας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Και μια φωτοενημερωση απο τους καραβολατρες για προλογο!!
Το Ανδρέας Κάλβος μόλις αναχώρησε από Πόρο για να βρει την Ιθάκη του..


Καλημέρα σε όλους με δύναμη!!
ΧΘΕΣΙΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
Νικόλαος Καμπάνης
Φίλοι μου αγαπημένοι, σε μια κρίσιμη καμπή της μάχης, ανακάλυψα αυτό.
Είναι μια ροή στην ενημέρωση για τη μακάβρια λίστα του ιού με την κορώνα, δηλαδή του προγραμματισμένου από χρόνια να γίνει ο βασιλέας των ιών.
Βρισκόμαστε ως χώρα στην 38η θέση και συγχαρητήρια σε όλους.
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση η μητέρα πατρίδα να έχει ήδη περάσει στην 1η θέση σε κρούσματα
Βρισκόμαστε επίσης στη δυσάρεστη θέση να διαβάζουμε δίπλα στη ροή σχολίων έναν καταιγισμό ειρωνείας απέναντι στα αφεντικά μας που εδώ και δεκαετίες το μόνο που ξέρουν είναι να σηκώνουν βομβαρδιστικά και να καταστρέφουν χώρες.
Ως η χώρα που ακόμα και στη σημαία μας είμαστε ταυτισμένοι και ως ιδέες και ως όραμα, αυτή τη στιγμή εκλιπαρούμε τη μητέρα μας να μη χάσει την ψυχραιμία της και σηκώσει τίποτα βομβαρδιστικά με πυρηνικές κεφαλές αυτή τη φορά

και χθεσινη δικη μου ανάρτηση με αρκετα κλικ!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Καμπάνη μια και γλέπω ότι το ψάχνεις με το κορονογιό και τσου ψύλλους εμένανε με τσίμπησε ένας κορέος πριν δυο τρείς μήνες, μπας και απόκτησα ανοσία γιατί δε γλέπω τίποτις συμπτώματα κορονονιασμένου σήμερις που όλοι κολλάνε!!
    Να το συστήσουμε για μπόλιασμα ή όχι? Χα χα χα.

    Το άλλο που παρατήρησα και οφείλουμε ευχαριστίες τσου ζωόφιλους είναι που ταΐζουνε τσι γάτες και εφκειές τεμπελιάσανε και δε κυνηγάνε τσι νυχτερίδες! Γιατί άμα τσι τρώανε θα κολλάανε το κορονογιό και μετά θα κολλάανε εμάς όπως τότενες με τη πανούκλα που τρώανε τσου ποντικούς και απαυτώσανε όλο τον κόσμο!! Χα χα χα.

    Και τέλος τσάμπα πρόεδρο τση Ομηρικής Ιθάκης έχουμε! Ειμάστενε στο νησί τση Κίρκης πλέον που άλλος έγινε γουρούνι, άλλος πρόβατο, άλλος τράος, άλλος πουλί πετούμενο και μη τον είδατε και εφκειός αντί να πάει να έβρει την Αρχόντησα (Κορονοκόρη) να τση κάμει εκειό που έκαμε ο Δυσσέας και να γλυτώσουμε, ελούφαξε δίπλα σε ένα πίνακα με νια κιμωλία στο χέρι και μας αναλύει το Κορόνειο θεώρημα!

    Ενώ εγώ ο κακομοίρης έχω ανεβεί απά στα κεραμίδια και ψάχνω για κορέους μπας και μας σώσω όλους και θα τη πάθω εξ αιτίας του σα τον Ελπήνορα μου φαίνεται!!

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή