Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Η Ανατολή του Ηλίου στην Παραλία Αράγια του Πόρου στην προτελευταία φετινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση!



 

Η Ανατολή του Ηλίου στην Παραλία Αράγια του Πόρου στην προτελευταία φετινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον αγαπημένο συμπατριώτη μας παρουσιαστή Νίκο Μάνεση που για άλλη μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στην πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στον Alpha μας κράτησαν πάντα ενημερωμένους με έγκυρες ειδήσεις και απόψεις καθώς και για την προβολή των πολλών όμορφων περιοχών της Ελλάδας μας, και όχι μόνο, και σημαντικότερα για εμάς της Κεφαλονιάς μας!

Ευχαριστούμε ακόμα και τους λαμπρούς συνεργάτες του. Ανάμεσα τους ειδικότερα τον φανταστικό Χρήστο Βαρθαλίτη που επέλεξε να προβάλει εικόνες μου, όπως σήμερα της μαγευτικής Ανατολής του Ήλιου στη βραβευμένη με "Γαλάζια Σημαία" Παραλία Αράγια του Πόρου της Κεφαλονιάς μας, καθώς και τον ξεχωριστό Σπύρο Νάσιο για τα πάντα καλά τους λόγια!

https://youtu.be/eok6eS-Y18I?feature=shared

Επειδή αύριο Κυριακή 7/7 τελειώνει η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την υπέροχη εκπομπή τους θέλω ακόμα να συγχαρώ τον Νίκο Μάνεση και όλους τους συνεργάτες του για τον μερικές φορές δύσκολο αγώνα που έκαναν για να μας κρατούν με εγκυρότητα και τιμιότητα ενήμερους και χαρούμενος όπου αυτό είναι δυνατόν!

Τέλος, τους ευχόμαστε καλές διακοπές και δίνουμε όλοι ραντεβού ξανά στις τηλεοράσεις μας αύριο και του χρόνου!

Σπύρος Καγκάδης

Έρχεται νέο κύμα ζέστης – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία στην Κεφαλονιά 06/07/2024

 


Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πιο θερμές αέριες μάζες θα εισβάλλουν και πάλι στην περιοχή μας με συνέπεια ο υδράργυρος να σημειώσει και πάλι σημαντική άνοδο.

« Ευχαριστήρια επιστολή »



Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις

θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας η οποία

αποτυπώθηκε μέσω της χορηγίας δύο (2) παλετών νερού για την

κάλυψη των αναγκών του πυροσβεστικού προσωπικού της

Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου & του Πυροσβεστικού

Κλιμακίου Σάμης.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ο Σωτήρης Κουρής απαντάει στην ΑΝΑΣΑ και στον Θόδωρο για την απένταξη των έργων

 



Απάντηση στην Ανακοίνωση της ΑΝΑΣΑ.

Αναφορικά με την ανακοίνωση του κ Θόδωρου Γαλιατσάτου ,επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑ για τα Ιονία Νησιά» , οφείλουμε ως Νέα Περιφερειακή Αρχή να δώσουμε τις απαιτούμενες διευκρινίσεις επί των αναφερόμενων «απενταχθέντων έργων» .

α. «Απένταξη μελετών»

Τα νέα τοπικά και υπεραστικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

 ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  Το ΚΤΕΛ Ν. Κεφαλονιάς σας ανακοινώνει τα νέα τοπικά και υπεραστικά μας δρομολόγια.  Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια μας και προγραμματίστε τις διακοπές σας.  Όλα μας τα δρομολόγια συνδιάζονται με τα δρομολόγια από και προς το αερδρόμιο, καθώς και κάποια από αυτά συνδιάζονται με τα δρομολόγια από και προς Αθήνα και Πάτρα.  Επιλέξτε τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για τις μετακινήσεις σας.  

https://www.ktelkefalonias.gr  

See our itineraries in detail and plan your vacation.  ️All our routes are combined with the routes to and from the airport.  Choose the easiest and most economical way to travel. https://www.ktelkefalonias.gr

 Πηγή: www.inkefalonia.gr

o μεγαλύτερος αστακός του κόσμου.

 Πορτορικανοί ψαράδες από τα Γκραν Κανάρια έπιασαν τον μεγαλύτερο αστακό του κόσμου. Το βάρος του είναι 150 κιλά και το μήκος χωρίς μουστάκια είναι 2 m 60 cm.


Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Όλες οι αντιδράσεις:
665

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ανέβηκε από περαστικό στην ομάδα του Facebook "Άγιοι Θεόδωροι", ξεπροβάλει ένας τεράστιος καταρράκτης νερού μέσα από τα μαύρα σύννεφα που είναι συγκεντρωμένα πάνω από την περιοχή, θυμίζοντας σκηνικό από χολιγουντιανή ταινία.

«Ριγανάδα και καντάδα».



 Το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 21.00, στον Θαλασσόμυλο στο Αργοστόλι, ο Πολιτιστικός, Ιστορικός, Λαογραφικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου διοργανώνουν την μουσική εκδήλωση «Ριγανάδα και καντάδα».

Μια εκδήλωση που συνδυάζει την  γαστρονομία και την  μουσική της Κεφαλονιάς. Τραγουδάει η παρέα κανταδόρων από τη Λειβαθώ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά.

Χορηγοί της εκδήλωσης: ΑΒ Βασιλόπουλος, Ξυλόφουρνος του Απέργη

Είσοδος Ελεύθερη.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΠΟΥΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΛΑΛΑΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ


 Με κάθε επισημότητα θα εορταστεί  για τρίτη φορά στον Άγιο Ιωάννη Φωκάτων η επέτειος της μάχης στο Πούσι Αρχαίας Ολυμπίας εναντίον των Λαλαίων . από τον Πολιτιστικό Συλλογο ΦΩΚΑΤΩΝ  και την Π.Ε.Κεφαλληνίας και Ιθάκης με την στήριξη του Δήμου Αργοστολίου  την Κυριακή  7 Ιουλίου .Στην νικηφόρα αυτή μάχη καθοριστική ήταν η συμμετοχή των Κεφαλλήνων,μια μάχη που αναπτέρωσε το ηθικό των Ελλήνων και άνοιξε τον δρόμο για την άλωση της Τριπολιτσας.

Ιστιοφόρο χωρίς επιβαίνοντες εντοπίστηκε ΒΔ της Κεφαλονιάς

 Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κεφαλληνίας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ένα παρασυρόμενο ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος σημαίας Η.Π.Α., χωρίς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 3,8 ν.μ. βορειοδυτικά ν. Κεφαλληνίας.

Αλλαγή του καιρού στο νησί μας τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο νησί μας.

 Την Τρίτη οι άνεμοι αρχικά από νοτιοανατολικές και αργότερα νοτιοδυτικές διευθύνσεις ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε βορειοδυτικούς στα 6-8 μποφόρ μεταφέροντας πιο δροσερές αέριες μάζες.

Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη θα κυλήσει και με κάποια συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή με πιθανότητα να δώσει τοπικά φαινόμενα.

Η μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 28-29 βαθμούς Κελσίου ενώ και οι ελάχιστες θα παρουσιάσουν πτώση.