Τα υλικά για τη συνταγή:
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 53 % κακάο
250 γρ. βούτυρο μαλακό
250 γρ. ζάχαρη
4-5 αυγά
125 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
40 γρ. κακάο άγλυκο σκόνη
1 βανίλια
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι φούρνου 34 Χ25 εκ.
Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Αρωματίζουμε με τη βανίλια. Ενώνουμε το μίγμα της σοκολάτας με το βούτυρο –καλά ομογενοποιημένο- με το μίγμα αυγά, ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το κακάο κοσκινισμένο. Ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά.
Σελίδες
▼
Σελίδες
▼
Σελίδες
▼
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου