Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λαϊκή Συνέλευση Πυλάρου: Πολλά τα αιτήματα πολλές και οι ειδήσεις.

Λαϊκή Συνέλευση Πυλάρου: Πολλά τα αιτήματα πολλές και οι ειδήσεις.Λαϊκή Συνέλευση Πυλάρου: Πολλά τα αιτήματα πολλές και οι ειδήσεις.
αμαδημοσίευση από  http://vlahatasamis.gr
Έγινε χτες στην Αγία Ευφημία, η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της περιοχής Πυλάρου.
Μια Λαϊκή Συνέλευση σε πολύ καλό επίπεδο, με αρκετό κόσμο… και πολλές ειδήσεις!
Από τη μεριά του Δήμου παραβρέθηκαν:  Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος  Παρίσης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ  Μιχάλης Γάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης κασι φυσικά ο Αντιδήμαρχος  Πυλαραίων Γεράσιμος Αλυσανδράτος.

Από την Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου οι Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης και Γιάννης Κουρούκλης.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Πυλάρου.
Τη Συνέλευση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Πυλαραίων κ. Αλυσανδράτος ο οποίος αναφέρθηκε σε χρόνια αιτήματα και προβλήματα της περιοχής.  Σε πρώτη προτεραιότητα, η αποχέτευση και ο βιολογικός καθαρισμός, ο περιφερειακός και το σχέδιο πόλης  της Αγίας Ευφημίας.
Ζήτησε από τον Δήμαρχο την ιδιαίτερη προσοχή του για τη Περιοχή Πυλάρου, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «η Πύλαρος συνεισφέρει θετικά στα οικονομικά του Δήμου και διεκδικεί το μερίδιό της».
Επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την εκτέλεση του Περιφερειακού και της επέκτασης σχεδίου της πόλης. Για τον βιολογικό και την αποχέτευση ανέφερε ότι ετοιμάζεται ο φάκελος του έργου και ζήτησε από τον Δήμαρχο «να το βάλει στη ψυχή του» και να μπει σε πρόγραμμα υλοποίησής του μέσω του νέου ΕΣΠΑ.
Ανέφερε δε πως υπάρχει έτοιμη «υποδοχή» για να συνδεθεί ο βιολογικός της Αγίας Ευφημίας με τον Βιολογικό της Σάμης.
Αναφέρθηκε επίσης στα Μακρυώτικα και στο πρόβλημα υδροδότησης της Φάλαρης .
Στα Διβαράτα, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μύρτος και στη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής και στον Δρόμο της Υπαπαντής στο ίδιο χωριό.
Ένα έργο που «σέρνεται» 15 χρόνια!
Αναφέρθηκε στο γήπεδο Πυλάρου και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ζήτησε την ολοκλήρωσή του ( αποδυτήρια και χλοοτάπητα ).
Άλλα προβλήματα που αναφέρθηκε:  Ο λιμενοβραχίονας της Αγίας Ευφημίας ( έχει υποστεί διάβρωση ), η συντήρηση και βελτίωση του τουριστικού αγκυροβολίου της Αγ. Ευφημίας, στο τουριστικό ξενώνα της πόλης, στα προβλήματα του Γυρού ( δεν υπάρχει σχέδιο πόλης εκεί), δεν υπάρχει ύδρευση στη περιοχή αυτή, θα γίνει ( είπε ) δεξαμενή ύδρευσης για να λυθεί το πρόβλημα.   Τέλος αναφορά έκανε  στις κοινωνικές υποδομές της Πυλάρου.
Μετά τον Αντιδήμαρχο Πυλαραίων, τον λόγο πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Περιοχής Πυλάρου και Πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Μιχάλης  Γάκης.
Αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΚΗΦΗ και που όπως είπε θα λυθούν άμεσα,  στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παιδικός Σταθμός τα οποία και λύθηκαν και στις βελτιώσεις που θα γίνουν στον σταθμό, ειδικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.
Αναζητείται από τον  ΟΚΑΠ  χώρος για το ΚΑΠΗ Πυλάρου  ( αυτή τη στιγμή δεν στεγάζεται κάπου ).
Για το θέμα αυτό, ζήτησε τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής.
Τέλος ζήτησε η Λαϊκή Συνέλευση να γίνει θεσμός για τη Πύλαρο.
Ακολούθησε ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης.
Στη παρέμβασή του αναφέρθηκε:  στον μη προεκλογικό χαρακτήρα της Λαϊκής Συνέλευσης ( απέχουμε πέντε χρόνια από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές όπως είπε ).
Αποφασίστηκε στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η ένταξη στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης του Πολιτιστικού Κέντρου «Μαρίνος Αντύπας» και του γηπέδου της Πυλάρου.
Ο προϋπολογισμός  και των δύο έργων ανέρχεται στο ποσό των 720,000 ευρώ περίπου. Μαζί με το έργο κατασκευής των αποδυτηρίων, τα τρία αυτά έργα, αγγίζουν το ποσό του 1.000.000 ευρώ.
Θα γίνει προσπάθεια να δημοπρατηθούν τα τρία αυτά έργα τον χειμώνα αυτόν.
Για το θέμα του λιμανιού σύντομα θα υπάρχει μελέτη και σε συνεργασία με το Λιμενικό ταμείο, θα έχει δοθεί λύση, πριν την επερχόμενη τουριστική περίοδο του 2015.
Για την αποχέτευση, η μελέτη ξεκίνησε εδώ και είκοσι χρόνια και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και θα προχωρήσει το θέμα.
Εξέφρασε τον προβληματισμό για το κόστος σύνδεσης του βιολογικού της Αγ. Ευφημίας με τη Σάμη και μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνουν ένας ή δύο μικροί  (compact ) περιορίζοντας έτσι το κόστος του έργου. Υπάρχει ήδη ερώτημα από τη Δημοτική Αρχή, για το ποια λύση θα πρέπει να επιλεγεί.
Η υδροδότηση του Γυρού, μέχρι το καλοκαίρι θα έχει γίνει.
Αναφέρθηκε επίσης στις καλοκαιρινές  πολιτιστικές δραστηριότητες στη περιοχή και εξήρε τη συμβολή σε αυτό του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελου Κωνσταντάκη.
Ακολούθησε τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Παρίση ο οποίος ανέφερε τα εξής:
«Κάθε τρίμηνο θα είμαστε εδώ για να κουβεντιάζουμε τα προβλήματα.
Οι προτεραιότητες πολλές, τα προβλήματα πολλά. Θα κοιτάξουμε να δρομολογήσουμε στα κατεπείγοντα,  έργα άμεσης προτεραιότητας. Να είστε σίγουροι πως στα πέντε χρόνια της νέας μας θητείας θα κάνουμε πάρα πολλά πράγματα για τη Πύλαρο. Ιδιαίτερα το θέμα του βιολογικού καθαρισμού θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνει το έργο. Αν δεν συνδεθεί η Πύλαρος  με τη Σάμη, στη Σάμη θα είναι δύσκολο να μπορέσει να λειτουργήσει ο βιολογικός…»
Μετά τον Δήμαρχο τον λόγο πήρε ο κ. Γκισγκίνης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν είμαι μόνο Δημοτικός Σύμβουλος, είμαι και Δημότης της Πυλάρου.
Εδώ απόψε είμαστε η μοναδική Δημοτική Παράταξη από την Αντιπολίτευση του Δήμου.
Οι  Πρόεδροι των Τ.Σ. Πυλάρου πάντα μας καλούν και μας ενημερώνουν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Για τη λύση των προβλημάτων της κάθε περιοχής, χρειάζεται η συμμετοχή των κατοίκων της και η διεκδίκηση λύσης αυτών.
Όπου υπάρχει διεκδίκηση,  η λύση δίνεται σε ένα μήνα.
Έργα γίνονται αλλά δεν γίνονται στην ώρα τους.
Χρήματα υπάρχουν.
Υπάρχει πρόβλημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης που αφορά όλη τη Πύλαρο.
Δέκα μήνες μετά το σεισμό, δεν έχει πέσει τρία χιλιόμετρα άσφαλτος στο Χάρακα.
Το ταχυδρομείο στην Αγ. Ευφημία θα καταργηθεί.
Δεν υπάρχει τράπεζα στη βόρεια Κεφαλονιά.
Υπάρχει πρόβλημα με τα σφαγεία.
Υπάρχει το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της γραμμής  «Ιθάκης – Σάμης – Πάτρας».
Υπάρχει το πρόβλημα με τα αντιπλημμυρικά έργα στα Δρακοπουλάτα.
Η βιβλιοθήκη και το μουσείο ( Ελιάς ) της Πυλάρου είναι κλειστά.
Το χορευτικό έχει κλείσει.
Η μπάντα κάνει πρόβες στη Σάμη.
Το ΚΑΠΗ έχει κλείσει. Η ομάδα μπάσκετ έχει κλείσει.
Υπάρχει πρόβλημα με τον  δημοτικό ξενώνα.
Πρόβλημα με την φορολογία.
Μπήκε και στη Πύλαρο φόρος 80% στο νερό.
Υπάρχει υψηλή φορολογία προς τους πολίτες και από τον Δήμο.
Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για την Αγία Ευφημία προβλέπονται 6.000 ευρώ για το 2015 και για τις υπόλοιπες κοινότητες από ένα πεντοχίλιαρο.
Με νόμο η κυβέρνηση επιβάλει περικοπές στους προϋπολογισμούς των Δήμων,.
Η περιοχή Πυλάρου έχει έσοδα. Από αυτά επιστρέφουν στη Πύλαρο ένα πεντοχίλιαρο.
Υπάρχουν ευθύνες για τα προβλήματα που χρονίζουν.
Η Δημοτική Αρχή δεν είναι για να κάνει διαπιστώσεις.  Είναι για να δίνει λύσεις στα προβλήματα’
Τέσσερα χρόνια τι έργο έκανε η Δημοτική Αρχή;
Λεφτά υπάρχουν πάρα πολλά.
Το κράτος δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται οι Δήμοι.
Ο Δήμος δεν εισπράττει από τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Πολλά εκατομμύρια τα χρωστούμενα αυτών των επιχειρήσεων.
Θα πρέπει να διεκδικήσετε λύσεις στα προβλήματά σας.»
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των Προέδρων των Τ.Σ. Πυλάρου και κατοίκων της Περιοχής.
Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν:
Η καθαριότητα, η Δημοτική Συγκοινωνία,  η έλλειψη αγροτικού γιατρού, το θέμα του Μύρτου, του τουριστικού  αγκυροβολίου,  η υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Μακρυωτίκων και η έλλειψη δασκάλου Αγγλικών, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ιθάκης – Κεφαλονιάς -  Πάτρας, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, ανταποδοτικότητα από τα έσοδα της Περιοχής Πυλάρου στις Τοπικές Κοινότητες, θέματα πρωτογενή τομέα, Νατούρα  και πολλά άλλα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της Πυλάρου.
Μικροένταση  δημιουργήθηκε μεταξύ πολίτη των Διβαράτων και των εκπροσώπων  του Δήμου, για το έργο κατασκευής στον Μύρτο, δύο λεκανών συγκράτησης βράχων, σε περίπτωση σεισμού ή άλλου φυσικού αιτίου. Συγκεκριμένα, θα κατασκευαστούν πάνω από τη παραλία του Μύρτου δύο τσιμεντένιες λεκάνες δύο στρεμμάτων η κάθε μία.  Ο ρόλος αυτών θα είναι να συγκρατήσουν τις πέτρες που πιθανόν να πέσουν ύστερα από σεισμό ή άλλο φυσικό αίτιο  και να μη φτάσουν στη παραλία. Στο σημείο που θα γίνουν οι δύο λεκάνες, υπάρχουν ιδιοκτησίες. Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν για το έργο αυτό. Ο Δήμαρχος είπε πως αν δεν συναινέσουν θα γίνει  επίταξη και αναγκαστική απαλλοτρίωση των περιουσιών αυτών.
Ο Πρόεδρος  της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωνσταντάκης αναφέρθηκε σε θέματα της αρμοδιότητάς του και υποσχέθηκε συνάντηση με τους φορείς της περιοχής, για να σχεδιάσουν μαζί τα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ, Τζωρτζάτος, αναφέρθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού για θέματα της μαρίνας της Αγίας Ευφημίας.
Ο Δήμαρχος απαντώντας σε πολίτη, αναφέρθηκε στις ατέλειες που υπάρχουν στα έργα των ανεμογεννητριών και στα πλημυρικά φαινόμενα που προκαλούν αυτά.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αλυσανδράτος, αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων από το αυλάκι στην παραλία ( υπάρχει σχετική μελέτη ‘υψους 2.000.000 ευρώ, η οποία χρειάζεται επικαιροποίηση ).
Απατώντας σε όσα ελέχθησαν,  ο αναπληρωτής Δημάρχου κ.Λυκούδης είπε:
«Συγνώμη γι’ αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε.
Εγώ δεν έχω κόμμα. Το κόμμα μου είναι η Κεφαλονιά και ο Παρίσης.
Μετά τους σεισμούς, έχουν δοθεί στη Κεφαλονιά 11.000.000 ευρώ.
Το έργο αποκατάστασης στο Μύρτο και στον χάρακα είναι ό,τι πιο σύγχρονο στο τομέα των βραχοπτώσεων.
Λεφτά κ. Γκισγκίνη δεν υπάρχουν. Είναι λαϊκισμός  να λέτε «λεφτά υπάρχουν».
‘Ένα εκατομμύριο ευρώ παίρνει  ο Δήμος από το κράτος κάθε μήνα και από αυτό το εκατομμύριο, φτάνουν στα ταμεία του Δήμου, 150.000 ευρώ.
Αυτό συμβαίνει, γιατί έχουμε 2.000.000 ευρώ το χρόνο τοκοχρεολύσια από δάνεια που κάποιοι στο παρελθόν φρόντισαν να «φορτώσουν» τον Δήμο Κεφαλονιάς.
Σε τρεις μέρες από σήμερα τα σφαγεία θα λειτουργούν με προσωρινή άδεια του Περιφερειάρχη.
Μαζί με τους κρεοπώλες θα λειτουργήσουμε τα σφαγεία.
Φεύγουν από τα σφαγεία οι Ρομά. Πάνε σε χώρο που νοικιάζει γι’ αυτούς ο Δήμος.
Σύμφωνα με υπόσχεση του εργολάβου, το έργο στο Χάρακα θα έχει τελειώσει έως τις 30 Απριλίου ( 2015 ).
Υπεγράφη η σύμβαση για το Καλόν Όρος και την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου.
Καμία φορολογία νερού δεν υπάρχει.
Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για τη Πύλαρο, πράγματι είναι αυτό που ανέφερε ο κ. Γκισγκίνης. Ξεχνάει όμως τα χρήματα για το γήπεδο για το  Πολιτιστικό Κέντρο «Μαρίνος Αντύπας» και τα άλλα έργα που έχουν προγραμματιστεί.
Τη προηγούμενη τριετία, με τον Α.Παρίση  Δήμαρχο , τα Δημοτικά Τέλη στη Κεφαλονιά, μειώθηκαν 50 %.
Δεν τίθεται θέμα πώλησης  του Μύρτου από το ΤΑΙΠΕΔ. Αντιθέτως, πριν έρθουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, κάποιοι από εδώ  έκαναν ανταλλαγές οικοπέδων στο Μύρτο και  εκείνοι πουλούσαν τον Μύρτο.
 Είμαστε εναντίον της πώλησης του Μύρτου και κάθε Αιγιαλού και παραλίας.
Άλλο πώληση ακινήτων για αξιοποίηση και άλλο πώληση αιγιαλού και παραλίας.
Για τράπεζα. Έχουμε πάρει πρωτοβουλία και πολύ γρήγορα η Σάμη θα έχει τράπεζα.
Με ενέργειες του Δημάρχου και σε συνεννόηση  με τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα έχουμε μηχανογράφηση στο υποκατάστημα της Σάμης για να ξεκινήσουν οι συναλλαγές.
Ο βιολογικός της Σάμης λειτουργεί άψογα.
Με τις παιδικές χαρές, υπάρχει πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία αδιοδοτημένη.  Προσπαθούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να αδειοδοτήσουμε μία παιδική χαρά σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη
Προς το παρών έχουμε κλείσει όλες τις παιδικές χαρές στη Κεφαλονιά.
Θα αναρτηθούν πινακίδες που θα αναγράφουν πως η χρήση των παιδικών χαρών γίνεται με την ευθύνη του γονέα – συνοδού των απιδιών, μέχρι επιλύσεως του προβλήματος.
Όλα τα κοιμητήρια της χώρας, έχουν περιέλθει πλέον στους Δήμους. 
Το κράτος ενεργοποίησε το τέλος ταφής. Το ίδιο ισχύει και στη Κεφαλονιά.
Ο δρόμος της Υπαπαντής στα Διβαράτα, θα ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων του Χάρακα.
Τα προβλήματα του λιμανιού της Αγ. Ευφημίας, θα έχουμε δώσει λύσεις μέχρι τον Μάρτη.
Λαϊκισμός το θέμα του καραβιού Πάτρα – Σάμη .
( επικρατούν ένταση και φωνές από τους παραβρισκόμενους ).
Προχθές η Δημοτική Αρχή, βρέθηκε στο ΥΕΝ και ζήτησε από τον Υπουργό, εφόσον η γραμμή είναι ζημιογόνος, να επιδοτηθεί. Περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού.
Κοινή απαίτηση της Βουλευτή, της Περιφέρειας και  δική μας, είναι αφού η γραμμή είναι ζημιογόνος να επιδοτηθεί.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα το κοιτάξει.
Οφείλει η πολιτεία, ό,τι κάνει στο Αιγαίο να κάνει και εδώ. Να επιδοτήσει τη γραμμή.
Εμείς ό,τι μπορούσαμε κάναμε για το θέμα αυτό.
( Ύστερα από παρεμβάσεις πολιτών  )… εγώ θα είμαι πρώτος να πάμε να καταλάβουμε το ΥΕΝ. Θα το οργανώσω εγώ στις αμέσων επόμενες ημέρες.
Θα λάβετε πρόσκληση από εμένα.
( Γκισγκίνης:  θα το κάνεις για να πάρεις εσύ τα εκατομμύρια…).  
Δεν είμαι συνταγματολόγος για να ξέρω,  αν ο υπουργός κάνει παράβαση καθήκοντος,  στο θέμα της  μη ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης της Κεφαλονιάς με τη Πάτρα.
Στις ανεμογεννήτριες Πυλάρου και Διλινάτων, δεν έχουν υλοποιηθεί οι όροι περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων.
Η Εταιρεία έκανε αίτημα στη Περιφέρεια για επέκταση. Με διάβημά μας η Περιφερειακή Αρχή δεν  «πέρασε» τη Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων. Θα το φέρουμε το θέμα στο Δ.Σ. και εκεί θα απαιτήσουμε να γίνει ό,τι  χρειάζεται για να μην έχουμε πάλι πλημυρικά φαινόμενα κλπ.
Η νομοθεσία όμως προβλέπει πως αν δεν δώσει η Περιφέρεια και ο Δήμος την έγκριση… την δίνει μέσα σε 60 ημέρες το κράτος (!!!).
Θέλω να πιστέψετε πως οι περιοχές Σάμης, Πυλάρου και Ερίσου, έχουν μπει σε πρώτη προτεραιότητα.»
Στη συνέχεια απαντώντας ο Δήμαρχος:
 «Νιώθω υπερήφανος και ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Μάκη Αλυσανδράτο και τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ τον Μιχάλη τον Γάκη.
Ευχαριστώ τον Μάκη τον Τζάνο,  για την άψογη λειτουργία του τουριστικού αγκυροβολίου, το καλοκαίρι που πέρασε.
Νιώθω υπερήφανος που ζήτησα συγνώμη. Άθελά μου είχα εγκαταλείψει αυτές τις τρεις περιοχές. ( Σάμη, Πύλαρο, Έρισο ).
Η Νατούρα είναι καταστροφή  για τη περιοχή από τη Πύλαρο μέχρι τη Σάμη και όπου  αλλού  υπάρχει . Υπάρχουν επενδυτές που θέλουν να έλθουν να επενδύσουν και δεν μπορούν.
Η ύδρευση στη Φάλαρη  επαναδημοπρατείται.
Το υπουργείο δεν επιτρέπει στα Δημοτικά Λεωφορεία, να εκτελούν συγκοινωνιακό έργο.
Μετά το δυστύχημα στο Δήμο Ελληνικού, απαγορεύουμε τη λειτουργία των παιδικών χαρών, μέχρι να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για τη ασφάλεια των  παιδιών.
Είμαι ευχαριστημένος που πουλήθηκε το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς υπολειτουργούσε και «έδιωχνε» τουρίστες».  
Είμαστε κατά του πουλήματος των αιγιαλών.
Χρειάζονται έργα υποδομών στο αεροδρόμιο,  που ελπίζω να γίνουν τώρα από τον επενδυτή.
Είμαι άνθρωπος των επενδύσεων και μου αρέσει να γίνονται επενδύσεις.
Ευχαριστώ τον Μάκη Σωτηρόπουλο ( δύτης ), για τη προσφορά του στη Κεφαλονιά.
Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Γάκης, ζήτησε τη συμμετοχή του κόσμου στα κοινά και τη πίεση της τοπικής κοινωνίας προς τις αρχές για τη λύση των προβλημάτων.
Τάσος καβαλλιεράτος.
Εικόνες από τη χτεσινή Λαϊκή Συνέλευση στη Πύλαρο, θα έχουμε σε λίγο στη σελίδα μας στο https://www.facebook.com/vlahatasamis?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου