Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Οδυσσέας Ανακαλύψτε την Αμερική πριν από τον Κολόμβο?


Γνώσης Πανόραμα
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ 

..... 3000 χρόνια πριν, ο Οδυσσέας Ανακαλύψτε την Αμερική πριν από τον Κολόμβο Αρχαιολόγος Henriette Mertz δήλωσε κάποτε ότι το θρυλικό ταξίδι που εγινε από τον Οδυσσέα και το πλήρωμά του έχει συμβεί μετά τον Τρωικό Πόλεμο. Η ιστορία διηγείται στα έργα του Ομήρου, που περιγράφει ένα ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό από το Γιβραλτάρ προς τη Βόρεια Αμερική, περνώντας από τον ποταμό Αμαζόνιο στο Ρίο ντε λα Πλάτα για να φτάσει τη Βολιβία και Thiaguanaco. Σύμφωνα με τον Δρ Κριστίν Pellech, ναυτιλία ο Οδυσσέας αναζητώντας το βασίλειο του θανάτου (Βασίλειο των Νεκρών) είναι ένα ταξίδι προς την αμερικανική ήπειρο.

Οι ιστορικοί και η αρχαιολογία έχει τώρα αρκετά στοιχεία για να ενισχύσει την έννοια της θρυλικής ταξίδι του Οδυσσέα με τη χρήση θαλασσίων διαδρόμων, όπου θραύσματα κεραμικής που βρέθηκαν στο Εκουαδόρ σχετίζονται με Valdivia πολιτισμού γύρω στο 3000 π.Χ.. Εχει, επίσης, διαπιστωθεί ότι σχετίζονται με την Jomon πολιτισμό της Ιαπωνίας, μία από τις αρχαίες
γύρω στο 3000 π.Χ.. Είναι, επίσης, διαπιστωθεί ότι σχετίζονται με την Jomon πολιτισμό της Ιαπωνίας, μία από τις αρχαίες μαρτυρίες της επίσκεψης του Ειρηνικού. Θραύσματα των πλοίων σε σχήμα κεραμικής που βρέθηκαν, τότε στην τοποθεσία La Tolita κρανίο βρέθηκε να έχει λεπτά κομμάτια χρυσού στο στόμα κατά την κηδεία ευρήματά και με την μορφή ενός κυκλικού αναχώματος , γνωστό και ως Θόλο.
Στην ιστορία, υπάρχουν πολλά αρχαία από την ελληνική παράδοση που μπορούν συχνά να βρεθούν σε τελετές ταφής, συμπεριλαμβανομένου και του εθίμου της τοποθετώντας ένα χρυσό νόμισμα κάτω από τη γλώσσα του θανόντος. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν επίσης τον Θόλο και αναφέρω ένα κυκλικό ταφικό μνημείο. Αυτά τα στοιχεία, τουλάχιστον ενισχύουν την έννοια ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν περιπλανηθεί στην αμερικανική ήπειρο και ίσως εκείνη τις εποχες συνέβαιναν με τις πολιτικές σχέσεις και το εμπόριο.
Ενώ άλλα στοιχεία είναι επίσης εμφανή στις ακτές του Βόρειου Ατλαντικού, διάφορα αντικείμενα και επιγραφές σε πέτρες που βρέθηκαν μαζί με την κατασκευή που συνδέονται με τον πολιτισμό Σέλτικ, και τα ορυκτά πλοηγός Phoenecian αποδείξει την εξερεύνηση τους πέρα από τον Ατλαντικό από χιλιάδες χρόνια πριν.οι αρχαιολόγοι με αποδείξεις που συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικά στη βοτανική, καλλιτεχνική και γλωσσική, όπου τα ευρήματα είναι στο στόμα της κοκαΐνης σε αιγυπτιακές μούμιες και ψιλοκομμένα φύλλα και άλλα βότανα που είναι χρήσιμα για την πρόληψη της τερηδόνας τον 13ο αιώνα π.Χ..
Η Οδύσσεια είναι ένα από τα δύο μεγάλα αρχαία ελληνικά ποιήματα του Ομήρου, που πιστεύεται ότι έχουν συντεθεί προς το τέλος του 8ου αιώνα π.Χ. στην Ιωνία, στην ανατολική ακτή Yunanni, Ανατολία. Αυτό το ποίημα αφηγείται την ιστορία του ελληνικού ήρωα, Οδυσσέα (Ρωμαίοι την ήξεραν ως Ulysses) στο δρόμο του πίσω στο σπίτι μετά την πτώση της Τροίας. Ο Οδυσσέας παίρνει όσο χρονικό διάστημα δέκα χρόνια για να φτάσει Ιθάκη, και αυτό το ταξίδι έκανε δέκα χρόνια μετά τον Τρωικό πόλεμο που συνέβη το 1260 π.Χ..
Ιστορία καταγράφει το ταξίδι του Οδυσσέα ότι έλαβε χώρα στην Πελοπόννησο που τώρα υπάρχουν υποψίες Ionian αρχιπελάγους. Αρχαιολόγοι δυσκολεύονται στον εντοπισμό της ύπαρξης της Ιθάκης ως πατρίδα του Οδυσσέα, ή προβαλλόμενη δυνατότητα είναι το νησί που ονομάζεται σήμερα Ithake. Αυτή η οδύσσεια έχει πει κατά μήκος Φαιάκων (φοινικική) ισχυρίζονται σήμερα οτι είναι το νησί Σχερία. Αν κοιτάξετε γεωγραφικά, οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι υποψιάζονται ότι τα μέρη που επισκέφθηκε ο Οδυσσέας είναι αλήθεια.
Ο Όμηρος αναφέρει ότι Σχερία βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, επιβεβαιώνει ο Στράβωνας και ο Πλούταρχος. Μεταξύ των χαρακτηριστικών Φαιάκων, οι ναυτικοί έχουν έναν τρόπο ζωής παρόμοιο με το Μινωικό πολιτισμό της Κρήτης. Αυτή η ομοιότητα καθιστά τους ισχυρισμούς ότι Σχερία είναι μέρος της Ατλαντίδας. Οι φαιάκες δεν συμμετείχαν στον Τρωικό Πόλεμο, η ελληνική λέξη «Φαιάκες» νοείται γκρι ή σκούρο δέρμα.
Ο Οδυσσέας στο ταξίδι στην Αμερική συνδέθηκε με τα ελληνικούς και ρωμαϊκούς μύθους, που σχετίζονται με τον Κάτω Κόσμο, τον Άδη Palace, Βασίλειο του Θανάτου ή Inferno, το σύνολο των οποίων είναι πιθανό να είναι στη Νότια Αμερική, ειδικά στην περιοχή των Άνδεων, το Περού. Πού είναι το παλάτι του Άδη και της Περσεφόνης που αναφέρονται στο κείμενο του Ησίοδου (Θεογονία), που γράφτηκε το 700 π.Χ., λέγεται ότι ο τόπος ήταν γνωστός ως Chavin de Huantar, επί του παρόντος έναν αρχαιολογικό χώρο που πιστεύεται ότι βρισκόταν από το έτος 1200 π.Χ. κατοικήθηκε από την κουλτούρα του προ-Inca ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου