Σελίδες

Σελίδες

Σελίδες

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΚΙΠ

Μια γεύση από την εκδήλωση της κοπής πίτας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Ευχαριστούμε όλους για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, συγχαρητήρια στα Μουσικά & Χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας για την όμορφη εμφάνισή τους!!

Να είμαστε όλοι καλά! Να έχουμε μια καλή & δημιουργική χρονιά !!!

(Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αναλυτικό δελτίο τύπου).Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Orestis Kappatos, άτομα στέκονται


Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Orestis Kappatos
Κοπή πίτας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019. Μια εκπληκτική εκδήλωση , στην οποία αναδείχθηκε άγνωστο υλικό από την περίοδο των σεισμών του 1953 , από την προσπάθεια να σταθούν τα νησιά όρθια και δυνατά στα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά και την προσφορά του φίλου Γαλλικού λαού στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας. Παρούσα ήταν η κα Σπυρούλα Βρεττού, μια θαυμάσια γιαγιά , η οποία θυμήθηκε όλα όσα έζησε το 1955 στην Αγία Ευφημία, σε νεαρή τότε ηλικία, όπως επίσης και την Γαλλική παρουσία - προσφορά. Στην 5η φωτογραφία της αναρτήσεως, αξίζει να εστιάσουμε στην προβολή. Η κα Σπυρούλα Βρεττού είναι η κοπελιά με το λευκό φόρεμα. Την φωτογραφία που προβλήθηκε, παραχώρησε η κα Maya Ravereau, κόρη της Υβόννης - Manouell Roche (η οποία είχε φωτογραφίσει πολλές στιγμές και τοπία του νησιού μας, μεταξύ 1955 - 1957), φτιάχτηκε κάδρο με μέριμνα της Αδελφότητας και το προσέφερε η Πρόξενος της Γαλλίας στην Αθήνα στην κα Σπυρούλα Βρεττού, ενώ τρία ακόμη μικρά κάδρα και DVD με όλη την συνέντευξη που μου έδωσε αυτή η τρομερή γιαγιά, προσέφερε στα εγγόνια της , η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στα νησιά μας. Ευχαριστούμε όλους για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, συγχαρητήρια στα Μουσικά & Χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας για την όμορφη εμφάνισή τους και στους Δασκάλους - Χορωδούς - Μουσικούς - Μαέστρος. (Στην φωτό που φαίνομαι σε κάγκελα , δεν ήμουν σε κλουβί!!!! Τις προβολές άλλαζα!!!!!!!! )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου