Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Παραιτούνται όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ   ΚΕΦΑΛΩΝΙΖΩ

http://www.kefalonizw.com

Ο Μιχαλολιάκος θα αποφασίσει ποιος θα μπει στη βουλή

Στον Λαϊκό Σύνδεσμό Χρυσή Αυγή η σταυροδοσία που οδηγεί στην βουλή ενδεχομένως να μην έχει καμία σημασία καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο όλοι οι βουλευτές να....παραιτηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές θα παραιτηθούν και το κόμμα θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι τελικά θα είναι αυτοί που θα καταλάβουν τις βουλευτικές έδρες.

Είναι γνωστό πως πολύ πριν τις εκλογές είχε αποφασιστεί όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και να λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Σύνδεσμο.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις οι εκλεγέντες βουλευτές θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και ο κ. Μιχαλολιάκος θα επιλέξει "στελέχη με προσφορά και ιστορία στο κόμμα"

Η Τριπλή ανατροπή της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου

Διαβάστε περισσότερα...ΚΑΙ

Ο λόγος στον Παπούλια

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ενεργοποιεί Διατάξεις του Συντάγματος 23 χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρήκαν εφαρμογή.
Διαβάστε τι προβλέπει...

Διαβάστε περισσότερα...

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παραιτούνται του μισθού τους τότε,αλλά κρατάνε ένα μέρος και τα υπόλοιπα τα δίνουν στο "κίνημα"!Όσο για το ποιός αποφασίζει ποιός θα είναι βουλευτής,πέρα απο τα άτομα που τους ψήφισαν,δείχνουν το ποιόν και τι μέλλει γενέσθαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ στα δημοκρατικά κόμματα το ποιος θα προταθεί για βουλευτής είναι καθαρά αξιοκρατικό. Δεν μετράει καθόλου η γνωριμία,η οικογένεια, η μίζα, το γκομενιλίκι κ.λ.π. Όλα γίνονται δημοκρατικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή