Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ,,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,,ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ  ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ  ΜΥΑΛΟ, ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ!!  ΕΧΟΥΜΕ  ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΟ  ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΝΝΟΙ,  ΙΣΤΟΡΙΑ,   ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΣΕΑ  ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ  ΔΙΑΦΥΓΗΣ  ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ,,!!
Επίσης  είναι η κοντινότερη Πύλη του  νησιού,  μια  μεγάλη  ανεκμετάλλευτη μαρίνα-το  γραφικό Βόχηνα  με το  επιβλητικό τοπίο  του Στενού, μια  ολοκάθαρη θάλασσα με  ορίζοντα  μπροστά μας ολόκληρη την Στερεά  Ελλάδα
Ισως  υπάρχουν  και άλλα προτερήματα!!και  ίσως να υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα! αν θέλετε  αφήστε  την αποψή σας  μέσο  του γκάλοπ αριστερά.

 
Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ “ΠΕΡΣΕΑΣ”
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΠΑΝΤΗ:
  
Την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2011 , η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης οργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του συγγραφέα του βιβλίου “Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” κ. Louis De Bernieres , καθώς επίσης και της κ. Jane Greenwood , δημοσιογράφου του BBC και του κ. Tim Clayton , ειδικού για ναυάγια πολέμου .
Αυτή τη φορά η επίσκεψη τους αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη της υπόθεσης του Βρετανικού υποβρυχίου “Περσέας” που βυθίστηκε στα ανοικτά της Κεφαλλονιάς το Δεκέμβρη του 1941 .
Ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν ο John Capes τον οποίο έκρυψαν , περιέθαλψαν και φυγάδευσαν οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς . Η έρευνα για την ανακάλυψη του ναυαγίου έγινε από το γνωστό Έλληνα δύτη Κώστα Θωκταρίδη με τη στήριξη της Ένωσης και της τότε Κοινότητας Σκάλας Κεφαλλονιάς .

ΒΙΝΤΕΟ  ΕΛΕΝΗΣ ΓΚΙΑΦΗ!!!! ΓΡΑΔΟΥ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

 Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλονιάς πραγματοποίησε εξόρμηση στους ''αγνωστους '' καταρράκτες της γραδούς (νοτιοανατολική Κεφαλονιά ,κοντά στη Σκάλα) την Κυριακή 18 μαρτιου 2012...Εικόνες Μαγικές, τοπίο ανυπέρβλητης ομορφιάς !!!!!!

 

kefalonianet.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου