ΓNHΣIOΣ: AΠOΛYTH ΔIAΦANEIA
Αυστηρούς ελέγχους με ορκωτούς λογιστές σε όλους τους πρώην Δήμους της Κεφλαονιάς θα προχωρήσει ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις «παραλαβές».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απόλυτοι έλεγχοι θα γίνουν όχι μόνο στα οικονομικά θέματα και στα χρέη, αλλά και στις παραλαβές έργων, ενοικίων, μηχανημάτων, υλικών κ.λπ.
O κ. Παρίσης είναι αποφασισμένος να δώσει «λεπτομερέστατο λογαριασμό» στον κόσμο για το τι παρέλαβε από τους προκατόχους του, ώστε να υπάρξει η «διαχωριστική γραμμή» απ’ την οποία θα ξεκινήσει η ουσιαστική δραστηριότητα του Πρώτου Δήμου Κεφαλονιάς.
Εξ’ άλλου, στα πλαίσια του Καλλικράτη, έχει δοθεί και εντολή από το Υπουργείο οικονομικών προς τις Δημοτικές Αρχές Κεφαλονιάς και Ιθάκης για αυστηρούς ελέγχους των οικονομικών στοιχείων στους Δήμους που καταργήθηκαν (Κεφαλονιά) αλλά και στο Δήμο, που παραλήφθηκε από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσιανό στην Ιθάκη.
Σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου οικονομικών, μέχρι τέλους Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες παράδοσης-παραλαβής στους Δήμους.
ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ