Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

Μας ξεπουλάει το ΚΚΕ; ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.; - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943
ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Ύστερα από τα κρούσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό, από μέλη του Κ.Κ.Ε.
εναντίον της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως της Πατρίδας μας, σε διάφορες ορκωμοσίες που έγιναν μετά τις τελευταίες εκλογές. Τώρα έρχεται ένα έγγραφο ΣΟΚ, όπου το Κ.Κ.Ε. δίνει εδάφη της Πατρίδας μας για να δημιουργηθεί καινούριο κράτος.
Το έγγραφο αυτό φέρει χρονολογία και τόπο όπου έγινε η συμφωνία, μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος. της Ελλάδος και Κομμουνιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας (Πετρίτσι 12 Ιούλη 1943).


Εκ μέρους του Κ.Κ.Ε. υπογράφει ο Γιάννης Ιωαννίδης και εκ μέρους του Κ.Κ.Β. υπογράφει ο Δουσάν Δασκάλωφ, όπου έχουν κανονίσει ακόμα και τι γλώσσα θα ομιλούν σε αυτό το νέο κρατίδιο, όπου θα είναι η ελληνική και η βουλγαρική όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο έγγραφο που ακολουθεί.


Επομένως ως προς τι οι διαμαρτυρίες του Κ.Κ.Ε. περί των Ελληνικών συνόρων και επί των εθνικών θεμάτων, όταν από το 1943 συμφωνεί να ξεπουληθεί η Ελλάδα;


Για ποιο λόγο το Κ.Κ.Ε. ρίχνει στάχτη στα μάτια όλων αυτών που ψηφίζουν το Κ.Κ.Ε.;


Άραγε τι άλλο έχετε συμφωνήσει και δεν το έχουμε μάθει ακόμα;


Θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση από το Κ.Κ.Ε. για το συγκεκριμμένο έγγραφο, αν και τα γραπτά μιλούν από μόνα τους...


Παρακάτω δείτε το έγγραφο.

ΚΑΙ   Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  ΠΟΥ  ΕΚΑΝΑ  ΣΤΟ  FACE....!
George Diamantatos
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΛΑΒΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕ...ΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ..10 ΙΟΥΛΗ 1943..ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙ..ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ...
George Diamantatos ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΛΕΒΕΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΧΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΛΛΗ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΩΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ.

2 σχόλια:

  1. Ήρεμα βρε παιδιά έτσι που το πάτε θα βγάλετε και τον φιλόπατρι Αδαμάντιο Κοραή το δάσκαλο του ΓΕΝΟΥΣ βούλγαρο!

    Δηλαδή αν κάποιος δεν γουστάρει να πιστεύει πουθενά σώνει και καλά είναι κομουνιστής; Δηλαδή αν τα παιδιά σας αύριο δεν πιστεύουν πουθενά (άσχετα αν είναι καλό η κακό) θα τα ρίξετε στον Καιάδα; Γιατί ρε δολοφόνοι θα είναι; Ψυχραιμία λίγο.

    Και οι κομουνιστές που πιστεύουν στο Χριστό δεν είναι κομουνιστές; Κάπου με μπερδέψατε και εμένα.

    Πιστεύω ότι πρέπει να συνδέουμε τα γεγονότα ανάλογα την εποχή τους και όχι σε όποια χρονική στιγμή, γιατί είναι σαν να παίρνουμε αποσπάσματα από μια συνέντευξη και να αλλάζουμε τελείως το νόημά της.
    Τα περισσότερα πράγματα είναι τόσο κοντά σε έννοιες τόσο σχετικά δηλαδή, που αν τα σκεφτείς τελείως αντικειμενικά τρελαίνεσαι.

    Σε ένα πόλεμο ο προδότης για τον ένα είναι ο ήρωας του άλλου. Το έχετε σκεφτεί; Στις κοινωνίες δεν μπορεί να υπάρχουν μόνο άσπρα πρόβατα ή μαύρα κατσίκια, μόνο και μόνο από τη φύση του ανθρώπου που μπορεί να σκέφτεται.

    Η μαγκιά του αρχηγού είναι να βρίσκει τρόπο όλοι οι από κάτω να ζουν ευχαριστημένοι, αλλιώς μαύρη ζωή που θα κάνει και αυτός και οι υπήκοοι.
    Έτσι απλά.


    Πολύ θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει να μου λυθούν και εμένα κάποιες απορίες, αν βέβαια υπάρχει καλή διάθεση, αλλιώς πάω να κρυφτώ να γλυτώσω το μπουγέλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ αν και ίσως αρχισά να γερνάω, αυτές τις εποχές δεν τις εζήσα, και δεν μπορω να τις σχολιάσω!!! Νιώθω ακόμη της νέας γενιάς. και βλέπω τώρα ένα ξεπούλημα με άλοθι την κρίση!!!
    Δεν είμαι με κανένα κόμμα διότι θεώρω ότι όλα φέρουν ευθήνη της τωρινής κατάστασης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή