Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο !! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! ΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

EKTOS  ΤΗΝ  ΠΑΤΑΤΑ,,  ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΡΟΣ  50 € Ο  ΤΕΝΕΚΕΣ,, (ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΑΩΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΔΙ,,ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,,ΚΑΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΤΖΟΥΛΑΤΟ!!!)




 agria (από τις πλέον φημισμένες, κατάλληλες για νόστιμες τηγανητές), 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....!



  • Πατάτα πρώτης ποιότητας, κιτρινόσαρκη, ιδανική για τηγάνισμα. Στηρίξτε την προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας Κεφαλονιάς, αξίζει να πρακάμψουμε τους μεσάζοντες. Από το χωράφι απευθείας σε εμάς, χωρίς μεσάζοντες, φθηνά για όλους και συμφερτικά για τον άνθρωπο παραγωγό. ΓΙΑ  ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ , ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ Ο  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ  ,ΜΕ ΤΗΛ. ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ  6973201690,
      ΚΑΙ  2674 0 72790  ,  ,  ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 20 KG, ΜΕ  7 €.

  • Vasilis Antzoulatos Μετά την πατάτα και αναλόγως του ενδιαφέροντος που θα δείξουν οι συμπολίτες μας, τον χειμώνα θα ακολουθήσουν και όσπρια, ρύζι και πολλά άλλα. Απευθείας από την παραγωγή στην κατανάλωση.
    Ενημέρωση  για το πότε θα συμπληρωθούν  ο ι παραγγελίες   και  θα  έρθει  τρίτη Νταλίκα  στο  άμεσο  μέλον!,,    προχωράμε ως εθελονική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς, μετά την πατάτα και σε άλλα προιόντα, εξαιρετικής ποιότητας και πολύ οικονομικά. Αρχικά όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ελαιόλαδο πρώτης πιότητας, με 50 ευρώ τον τενεκέ, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου στα τηλέφωνα παραγγελιών 6973201690. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ενημέρωση και για άλλα προιόντα. όπιος ενδιαφέρεται για αγορά λαδιού μέσω της Εθελοντικής ομάδας δράσης Κεφαλονιάς, με 50 ευρώ τον τενεκέ, να επικοινωνήσει μαζί μου για την παραγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου