Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

8η Παραστασιάδα στη Σάμη



ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΡΙΣΤΕΑ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ,, ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  http://www.e-kefalonia.net8η Παραστασιάδα στη Σάμη
Απολαύσαμε μπάλο, διβαράτικο, ικαριώτικο, μέρμυγκα, κερκυραϊκή ρούγα και άλλους Επτανησιακούς και όχι μόνο χορούς από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Της Αριστέας Χαριτάτου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Παραστασιάδα, αυτή την χρονιά στην Σάμη, διοργάνωση του γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπεύθυνος, ποιός άλλος (;), παρά ο μοναδικός Γεράσιμος Γαλανός. Χορευτικά συγκροτήματα από αρκετά Δημοτικά Σχολεία του νησιού παρευρέθηκαν.
Απολαύσαμε μπάλο, διβαράτικο, ικαριώτικο, μέρμυγκα, κερκυραϊκή ρούγα και άλλους Επτανησιακούς και όχι μόνο χορούς από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. Συγκεκριμένα από το Δημοτικό Σχολείο Σάμης το οποίο άνοιξε με μπάλο και έκλεισε την εκδήλωση με μέρμυγκα-διβαράτικο-μπάλο. Επίσης έλαβαν μέρος τα Δημοτικά Σχολεία Αγίας Θέκλης, Αγίου Γερασίμου Ομαλών, Σκάλας, Πόρου, Πυλάρου, καθώς και ο ‘Αιγιαλός’. 
Την έναρξη της εκδήλωσης την έκανε ο Γεράσιμος Γαλανός ενώ σύντομους χαιρετισμούς εκφώνησε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σάμης και η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από τρεις χορούς παρουσίασε το κάθε Δημοτικό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κα Βαλλάτου, στον κ. Καβαλιεράτο, στον κ. Αποστολάτο, καθώς και στους διευθυντές και καθηγητές κ. Μαρούλη, κ. Μουρελάτο, κ. Βερελη, κ. Παντελειό, κ. Γιαννάτο, κ. Καβαλιεράτο, και κυρίως στον κ. Γαλανό.
Από πολιτικά πρόσωπα ο μόνος που ήρθε ήταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγής Δρακουλογκωνας. Η εκδήλωση έκλεισε με τα χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία πιάστηκαν χέρι-χέρι και …πήραν τους δρόμους χορεύοντας… Και του χρόνου με υγεία περιμένουμε την 9η Παραστασιάδα σε κάποια άλλη γωνιά του όμορφου νησιού μας
H  ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΑΔΑ  ΤΟΥ  2010  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ  ΠΟΡΟΣ   παραστασιάδα 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου