Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δελτίο Τυπου Χρυσής Αυγής για τα αποτελέσματα των εκλογών



    Δελτίο Τυπου Χρυσής Αυγής για τα αποτελέσματα των εκλογών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΗΓΗ  http://www.inkefalonia.gr
Επιτέλους. Έπειτα από 40 χρόνια κυνοβολευτικής αριστεροκρατούμενης «δημοκρατίας», οι Έλληνες αποφάσισαν να ξυπνήσουν και να στείλουν το πρώτο μήνυμα στο καθεστώς, στέλνοντας την Χρυσή Αυγή μέσα στο άντρο της ακολασίας, με σαφή εντολή να καθαρίσουν την κόπρο.


Όσο όμως κι αν ακουστεί περίεργο, εμείς θεωρούμε ότι το 7% σε πανελλαδικό επίπεδο και το 8% στην Κεφαλονιά είναι πολύ μικρά ποσοστά σε σχέση με τα ποσοστά των συστημικών κομμάτων, τα οποία ενώ έχουν την πλήρη ευθύνη για τη σημερινή, τραγική σε όλα τα επίπεδα, κατάσταση της χώρας, δυστυχώς επανεκλέγησαν. Γιατί είναι γεγονός ότι η μόνη νέα είσοδος στη Βουλή είναι της Χρυσής Αυγής.
Όλοι οι άλλοι ήταν και πριν μέσα, είτε μαντρωμένοι στα μεγάλα και μικρότερα κόμματα είτε στα «νέα» εντεταλμένα κόμματα αναχώματα. Η πλειοψηφία του λαού φαίνεται τελικά ανέτοιμη να διεκδικήσει την απελευθέρωση από τα δεσμά της, κάτι που βέβαια το πληρώνει καθημερινά και στο μέλλον θα το πληρώσει χειρότερα. Χρέος μας ως Χρυσαυγίτες είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε, με ήθος και τιμή κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με στόχο την αφύπνιση όλων των Ελλήνων, προκειμένουμε να φτιάξουμε την Ελλάδα που όλοι θέλουμε. Μία Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη, μία Ελλάδα ανεξάρτητη, μία Ελλάδα οικονομικά εύρωστη, μία Ελλάδα Μεγάλη, μία Ελλάδα με περήφανους Έλληνες.
Γνωρίζουμε ότι το σύστημα, αν λύσσαξε μία φορά προεκλογικά εναντίον μας, στη συνέχεια θα μας πολεμήσει σε πολλαπλάσιο βαθμό, με ότι μέσο διαθέτει και του έχει απομείνει. Αυτή τη φορά όμως δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορέσει να δημιουργήσει ανάσχεση στο ενικιστικό κίνημα. Γιατί ο λαός τώρα θα ΑΚΟΥΣΕΙ και θα ΜΑΘΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και καμία συνομωσία της σιωπής, όπως αυτή που επιβλήθηκε τόσα χρόνια εναντίον της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί πλέον να του την αποκρύψει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος καθόδου της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Να υπάρξει αντίλογος στο καθεστώς.
Σαν Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους Ελληνόψυχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς για την επιλογή τους και τη στήριξή τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο. Αυτή η νίκη σας ανήκει εξολοκλήρου. Χαρείτε την, αναπνεύστε βαθιά την πνοή Ελληνισμού που δώσατε στον εαυτό σας και στους γύρω σας και με σύνεση πλέον και υπευθυνότητα γίνετε ο σπόρος διάδοσης της Εθνικιστικής Ιδεολογίας.
Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα εντείνουμε τον αγώνα έχοντας σαν πυξίδα την εντολή σας και σαν στόχο την τελική επικράτηση. Όσοι θέλετε να συνδράμετε, να προσέρχεστε στα γραφεία μας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Συγχαίρουμε επίσης τον υιό του υποψήφιου βουλευτή μας, τον Γιώργο Γερμενή για την επιτυχία του στη Β΄ Αθήνας και του ευχόμαστε να αντιπροσωπεύσει επάξια τους Κεφαλλονίτες. Τέλος οφείλουμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ που διαφύλαξαν τις Ιδέες του Ελληνισμού και του Εθνικισμού στα μαύρα χρόνια της Μεταπολίτευσης και σήμερα δικαιώνονται πανηγυρικά.
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Νίκη.
POROSNEWS:,, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ  ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ,,, 
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,, ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ  ΣΕ 1.700 ΠΕΡΙΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΝΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 25%, ΚΑΙ  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΧΕ 25%,ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ 25%, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ 25%  ΣΕ  2.000  ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ!  
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ,,!!  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ,
 ΚΑΙ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ  ΝΕΟΛΑΙΑ.!!,ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

2 σχόλια:

  1. " Η Χ.Α. είναι ένα μοναχικό κόμμα, που δεν έφερε το μνημόνιο, δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση, δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ, δεν έχει κυβερνητικό πρόγραμμα, δεν έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο πουθενά, δεν οργάνωσε απεργίες, δεν διόρισε δημοσίους υπαλλήλους, δεν έχει ΜΜΕ δικά της, δεν μπορεί να παίξει κανέναν ρόλο, δεν κρίνεται το μέλλον της χώρας από αυτήν, δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση και δεν πρόκειται να νομοθετήσει".

    Τώρα γιατί τα ΜΜΕ την ειρωνεύονται τόσο πολύ; Αρχίζω να αναρωτιέμαι. Ότι είναι ναζιστικό κόμμα και το φοβούνται ενώ το Σταλινικό το σέβονται και το προσκυνούν δεν μπορώ το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΙΑΔΝΗ......... ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.... ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.... ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΑΛΗΤΕΣΣΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή